torsdag den 18. december 2008

I skole igen


Med tasken pakket og madpakken klar gik det mod skolen i morges.Emilie har de sidste dage sukket over ikke at være i skole, så da det ikke længere gør ondt i halsen, var det ved at være på tide at prøve igen.

I døren mødte jeg hendes lærer og vi snakkede lidt om hvordan det lige skulle gribes an. Skolen har en politik om at ungerne skal ud i frikvarterene og få noget frisk luft og løbe lidt af al den opsparrede energi af.
Emilie må ifølge lægen ikke være fysisk aktiv de næste måneder, og da frikvarterene for øjeblikket står i fangelegens tegn, er udeordningen måske lige lidt for meget. Jeg var forberedt på, at hun måtte finde en krog at slå sig ned i og kigge på, men læreren tænkte lidt og mente så at hun skal bare have frit lejde - fri mulighed for at blive indenfor.


Inde i klassen blev hun modtaget med åbne arme af samtlige piger og et par af drengene. Da hun ikke lige vidste hvor hun skulle sidde, blev der straks tilbudt pladser ved siden af adskillige piger.

Da Anders hentede hende efter endt skoledag - hun gennemførte - mente hun sig fuldt ud i stand til at lege videre, det mente Anders ikke og allerede halvvejs hjemme, måtte hun give ham ret. Hjemme endte hun først i sofaen, for senere liiiige at skulle ligge lidt under den varme dyne - og faldt i søvn :)

Da jeg nåede hjem vågnede hun lige nok til et skævt smil, hvorefter hun sov videre.
Det er hårdt at komme i skole igen.

4 kommentarer:

 1. En hård dag:-) Godt, at hun er på benene igen. Nu er der vel snart tiltrængt juleferie med afslapning i roligt tempo.

  SvarSlet
 2. ja hun klarer nok de to dage, der endnu er tilbage inden ferien :)

  SvarSlet
 3. godt at hun er ved at være frisk igen...:-)

  SvarSlet
 4. Tak, ja det er rigtig godt Anne :)

  SvarSlet