mandag den 21. august 2023

Gaven til Rose

 

Tidligere på året strikkede jeg et par strømper til Rose med mohairflæser. Umiddelbart var hun ikke imponeret, selvom hun selv havde erklæret at hun også ville have håndstrikkede strømper. 

Senere løb der indmeldinger om at moderen ikke kunne få dem af hende, hun ville have dem på hele tiden - også om natten. 

Til sidst kom de triste ord om at den ene ved en fejl var havnet i en fyrre graders vask. Strømpen kunne godt tåle det - det kunne flæsen ikke. 

 

 

Sille er ellers god til det med vask af strik. Måske fordi hun strikker selv og kender værdien af det færdige arbejde. Hun var rigtig ked af det, og vidste ikke hvordan hun skulle fortælle barnet om ballanden.  

Det var heromkring jeg besluttede at barnet skulle have strømper i fødselsdagsgave.

Det var tæt på afgangen mod Nyborg og Strik i Danmarks Hjerte, så jeg besluttede at finde nogle lyserøde minifed til strømpestrik. 

 

 

Jeg kom hjem med tre små fed, strikkede strømper i størrelse 30, fandt garn på lageret til flere og endte med at gå helt i stå, da jeg nåede flæserne. De er hurtigt strikkede, jeg er bare ikke fan af at strikke med ren mohair og på en eller anden måde fik jeg udskudt det og udskudt det og udskudt det....

Indtil i sidste uge, da jeg ikke længere kunne udskyde. Alligevel lykkedes det mig at springe over af flere gange. Men det tog ikke så lang tid, så Rose kunne pakke tre par strømper op, hun konstaterede glad at der var strømper, parkerede dem på sit værelse, hvor alle de andre gaver også havnede og fortsatte oppakningen. 

De bør vises enkeltvis, så det bliver en anden dag.

 

 



2 kommentarer:

  1. Når man sover med strømper, så er de virkelig godt modtaget! De er simpelthen så fine med flæser!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja de blev rigtig gode. Så vidt jeg ved er det efterhånden for varmt til at sove med dem. Men det bliver jo vinter igen :)

      Slet