søndag den 6. august 2023

Grennessminde

 

I onsdags tog vi på tur til Grennessminde. Et økologisk landbrug, med klappedyr, cafe og selvpluk. Stedet er samtidig et projekt for unge, der har brug for hjælp og får mulighed for at arbejde og lære på stedet.

Jeg  har aldrig været på Grennessminde før, og da vi planlagde sammen med børnene, var det en kollega der foreslog og anbefalede stedet. der ligger i Tåstrup. Jeg googlede, fandt adressen i Tåstrup og fandt derefter vejen dertil, hvilket involverede et par busser og et tog, der alle passede perfekt sammen.

Så langt, så godt...

 



For da vi nåede frem, kunne min kollega ikke genkende stedet. Det viste sig at der er to  adresser. Jeg havde valgt den forkerte, og vi stod nu foran administrationsbygningerne.... Skønt!

Det var ikke værre end at vi kunne hoppe på endnu en bus og skifte til en anden, som stadig passede godt sammen. Desværre var det virkelig ikke  min dag, for på en eller anden måde, lykkedes det mig at køre for langt  og vi måtte gå omkring halvanden kilometer, inden vi endelig nåede frem. 

Undervejs nåede Henrik at love, att jeg gav is. Det er nemt at love, når det er ham, der har pengene. 

Bortset fra at et par af børnene var ved at tabe benene på den sidste del af turen, synes jeg ikke halvanden kilometer for børn på en grøn skole med masser af ture ud af huset, bør være et stort problem, og de tog det sådan set alle sammen som en oplevelse. 

Jeg synes stadig, jeg kunne have gjort det bedre.




>


Fremme blev det tid til frokost  og  vi havde god tid til at udforske området. inden vi tog hjem igen - denne gang mere direkte. For det var faktisk ret nemt at komme derud.

Grennessminde er et skønt sted. Derr var grise, geder, heste, æsler, kaniner, gøs og alpakaer langt ude på en mark. Cafeen laver godt brød og man  kan plukke løs i bede og drivhuse. Bare man husker at betale, inden man tager hjem. 





Vi havde en skøn tur. Vi var hjemme lidt senere end forventet, børnene var trætte, men ikke trætte nok til at glemme løftet om is. Godt var har dem liggende i fryseren.

Og med den tur er sommerferieturene slut. Jeg tænker ikke vi når at komme nogen steder inden skolen starter igen på onsdag. Til gengæld skal vi nok hygge os og lave sjove ting de sidste to dage af ferien.

 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar