søndag den 27. august 2023

På vej til fest

 

Lørdagens anden fødselsdag var en fest. En havefest i godt vejr med skønne gæster og gode snakke.

 

 

Fødselsdagsbarnet er en kollega, hvorfor jeg brugte aftenen sammen med nuværende og tidligere kolleger, sammen med mennesker jeg kender og holder af.

Jeg tog ingen billeder, men mit hår var fint. Så fint at Emilie mente jeg skulle få Anders til at tage et par billeder inden vi gik. Det gjorde han så, og dermed er det eneste bevis for en skøn aften ude.

Vi skulle ikke langt væk, nærmest bare rundt om hjørnet. Anders har aldrig været god til store forsamlinger, for meget snak og larm, og bliver ofte hjemme, når jeg bliver inviteret ud. Denne gang besluttede han at tage med. Det var dejligt at bruge aftenen sammen med ham. Det synes mine kolleger også. 

 

 

Han hyggede, og blev meget længere end vi begge havde forventet. Til sidst var det mørkt, Anders havde fået nok og gik hjem. Jeg blev hængende, havde tid til snak med mennesker jeg ikke har set længe, og brød først op da vi rundede midnat.

Jeg havde cyklen med. Trak på vejen ud med kurven fuld af blomster til en fælles gave. Hjemad kunne jeg cykle og var hurtigere hjemme end havde jeg gået. 

 

 

Og med to fejringer på samme dag, er det skal at have en søndag, der ikke skal bruges på andet end det jeg lige har lyst til. Her og nu.

Der er noget vasketøj, der skal vaskes, og måske noget opvask der var klares. Men ud over det har jeg ingen planer og nyder at dagen er min.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar