mandag den 14. august 2023

Masker på en søndag - Uge 32

 

Ugen kort:

  • De sidste dage af sommerferien sluttede og skolen startede igen. Glade børn mødte op, og hverdagen fandt tilbage. 
  • De sidste forberedelser til undervisning kom i hus og samme undervisning startede fredag.
  • Vi nåede at holde fagteammøde om HDS og triomøde med SFO-lederen. 
  • Året startede på godt og ondt. Der er gode takter og steder med plads til forbedring. 
  • Jeg hentede Oscar i børnehaven og Daniel  mødte op til aftensmad. Barnet ville egentlig gerne blive og sove, men tog alligevel med far hjem. 
  • Herhjemme besluttede en forlængerledning af stå af, strømmen gik og vi var løbet tør for sikringer. Samtidig valgte toilettet at stoppe til. Anders fiksede toilettet, jeg fik strømmen tilbage.
  • Vi planlægger året i Hobby. Der er så mange ting vi alligevel altid gør, at  det kan være godt at få det skrevet ned og være klar. 
  • Også bålåret står for en gentagelse, med nye ideer.
  • Fiberfolk i Roskilde slog dørene op og jeg havde en skøn dag.   








Læse: 

WWII er for alvor i gang. Volodja i Rusland og de unge i Tyskland er lige nu bipersoner, vi ikke hører meget om. Det kan hurtigt ændre sig.

I stedet handler historien mest om den rige Daisy fra Amerika og Lloyd, den uægte søn af en stuepige, der er endt i perlamentet og herremanden. Om had og kærlighed midt i en verden, der er ved at gå under. 


Strikke:

Da Traktorlady lagde op til at strikke Fieldsweater af Camilla Vad, vidste jeg pludselig at det håndspundne garn, der har ligget og ventet siden sidste år på det rigtige projekt, endelig havde fundet sit mål. 

Det håndspundne er tyndere end forventet, og jeg har hele tiden haft en forventning om at tilføje en tynd alpaca. Jeg har aldrig strikket med Holsts Titicaca, og nu var muligheden. De to til sammen gav en strikkefasthed, der var spot on.

Jeg slog op i går og har strikket ganske lidt. Langt nok til at konstatere at det ikke er et projekt, der kommer til at gå hurtigt. Kornmønstret kræver at tungen holdes lige  i munden og måske endda en spidsere pind, end jeg er indehaver af.

Jeg har også strikket langt nok til at måtte erkende at halsudskæringen er for lille. Det kommer til at sidde alt for tæt.

Jeg har ikke pillet op endnu, men det skal  helst ske snart, for jeg vil faktisk rigtig gerne strikke den. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar