tirsdag den 20. januar 2015

Tossede fuglefløjt


Dagen har været alsidig. Jeg startede med vasketøjet. Det er altid rart med rent vasketøj. Inden jeg tog på arbejde var der tid til et møde med kloge mennesker og en ultrakort planlægning af Daniels fødselsdag. Han har ikke selv plads, og han er endnu ikke vokset fra varm kakao og boller sammen med familien.


Yarn Birdies


Før dagen sluttede helt, var det tid til endnu et møde. Denne gang skolebestyrelsen. Jeg kan ikke helt finde ud af om det handler om at jeg er mere velbevandret i skolebestyrelser, eller om det er sammensætningen af årets skolebestyrelse (som for størstedelens vedkommende er de samme som sidste år), men jeg synes møderne er blevet mere spændende, mere vedkommende, mere interassante og mere letflydende. Jeg hælder mod det sidste, men jeg er ikke helt sikker.

Mellem først og sidst lå arbejdsdagen. Inden jul havde Louise og jeg en planlægning for hvad de enkelte uger på Hobby skulle indeholde. Vi har ikke fået lavet en ny plan, og jeg kan mærke det mangler. I fredags anede jeg ikke hvad ugen skulle indeholde og jeg er stadig meget i vildrede med næste uge. Vi er enige om at en planlægning skal planlægges snarest muligt.


Yarn Birdie

Yarn Birdie


I et anfald af noget nær panik udnævnte jeg ugen til at handle om garn og fandt de æsker med huller til korssting frem, som har ligget siden indkøbene op til jul. Jeg fandt også hæklenåle, strikkepinde, strikkeliser og de kæmpe af slagsen, som man kan “strikke” huer og halstørklæder på.

Jeg synes ikke det var nok, så efter et hurtigt kig på Pinterest stod jeg med muligheden for at lave fugle. Det er sjovt, og overraskende let. Jeg lavede en fugl i går som prøve og en i dag, for at være helt sikker på fremgangsmåden og mens en hel masse af pigerne har kastet sig over at sy korsstingshjerter på de hullede æsker, var der også tre der turde tage udfordringen op og lavede fugle.


Yarn Birdie


Jeg brugte en græskarkerne som næb og foldede temmelig stiliserede fuglefødder af elefanttråd. Jeg satte også et minigarnnøgle i midten som fyld, i stedet for krøllet papir. Jeg synes fuglene skal være lavet helt af garn, og så virker sådan et garnnøgle godt at sætte et foldet ben gennem.

Mine fugle ligner ingen der findes i virkeligheden, men de er supersøde og overraskende nemme at lave – også for børn.

4 kommentarer:

 1. de er virkelig skønne og helt unikke. jeg mindes aldrig at have set nogen som dine fugle, men der bliver vel snart sat en hel flok i produktion

  SvarSlet
  Svar
  1. Evi, jeg har set noget lavet af karteflor, der ligner lidt. Mine unger lavede en flok for efterhånden mange år siden af et kit fra Panduro en efterårsferie eller sådan noget.
   Og du har ret, vi er ved at være omgivet af temmelig meget fuglefløjt på det kreative værksted :)

   Slet
 2. Jeg er vild med dine fugle, de er virkelig skønne

  SvarSlet
  Svar
  1. Lydert, jeg bliver ved med at forundres over hvor fine de bliver, når de øjeblikket før bare er en bunke garn og nogle knuder :)

   Slet