fredag den 30. januar 2015

Teamstrukturer


Nogen siger weekenden er skudt i gang. Jeg har mest af alt en fornemmelse af at weekenden er aflyst denne gang. Det betyder ikke at der ikke ligger spændende dage forude. Det er bare ikke dage, uden så meget indhold.


Januar 2015


Dagen i dag bød på kursus. Anden kursusdag i rækken om Målstyring, formativ evaluering og klasseledelse. Det har været en afsindig spændende dag, som jeg langt hen ad vejen tilskriver mine engagerede kolleger det spændende i. Vi har talt om klasseledelse, men også en hel del om teamstrukturer. Et emne der ligger højt på dagsordenen i skoleregi for øjeblikket.

Der skal indføres en ny struktur. En struktur, der gerne skal give mange flere og bedre muligheder end den nuværende. Sådan noget kan godt sætte sindene i kog, og kan afstedføre bunkevis af spørgsmål og gode intentioner. Morgendagen handler i høj grad om Teamstrukturer. Og med afsæt i onsdagens fælles personalemøde, og viden om morgendagen sammen med de mange spørgsmål  i dag, kunne vi slet ikke komme udenom at starte debatten i det små i dag.

Jeg er sikker på at dagen i morgen bliver lige så afsinding spændende. Jeg er også sikker på, at når dagen i morgen er slut, er jeg helt færdig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar