søndag den 15. februar 2009

Prinsessens underkjole


Da jeg så oplægget til Emilies fastelavnsoutfit, tænkte jeg at det vist var på tide med sådan en "kjole uden stropper", som hun har fablet om længe.

Mens dagen er gået, og det pludselig er blevet helt mørkt ude, har jeg syet elastik i lange baner.
Det gik som en leg, og nu undrer jeg mig over, hvorfor jeg aldrig har gjort det før. Det er jo nærmest utilgiveligt nemt.

Det skulle efter tegningen også ærmer på den underste del, så de er blevet løse. De er ret hyggelige, lige nu tænker jeg, om ikke også jeg har brug for sådan nogle.

Anders huggede dem, hentede den pæne jakke og mente at hvis han så også havde lidt kalvakrøs i halsen, ville det være perfekt. Jeg nåede at tage et billede inden han ikke gad mere, det blev noget rystet, men giver alligevel indtryk af, at de løse ærmer kan bruges til mere end preteenagertøsebørn :)

Overdelen mangler stadig, foruden de blodige tænder og en form for krone.
Jeg føler mig nu lidt snydt. Her har vi gået og forberedt fastelavn og så viser det sig at skolen kun holder for 0. - 3. klasse. Der bliver slet ikke brug for outfittet i år, hvis ikke lige det havde været for fastelavn på søndag hos barnefaderen.

Min opgave bliver så at lave tøjet, aflevere og ikke se resultatet.
Det er jeg ikke helt tilfreds med - hun får det på mandag efter ferien, gør hun!
Jeg vil også se og tage billeder. Jeg vil ikke snydes :)

4 kommentarer:

 1. men du gider sy og hun får en kanon oplevelse
  :-)...nej jeg kan faktisk godt forstå dig...det må ikke være så sjovt ikke at få del i oplevelsen.
  At skolen ikke holder fastelavn for de lidt større klasser er da ærgeligt. Hos os sluttede det først i 6.klasse og da er eleverne helt færdige med det? ( ikke helt...siger en mor til en i 7.klasse, der måske gerne liiiige ville et år til?, men det siges vist kun højt til mig )

  SvarSlet
 2. På den skole jeg arbejder, holder vi fest for overbygningen - Vi, fordi det i år er os (pædagogerne) der står for festen. Jeg glæder mig rigtig meget, jeg tror det bliver godt i år :)

  Og jeg skal nok både se og opleve det store skrud, er jeg sikker på :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog en fin kjole- du er dygtig !
  Det var dog også tidligt at skolen stopper fastelavnsfejring.

  SvarSlet
 4. Jeg synes også det er tidligt :(

  SvarSlet