fredag den 27. februar 2009

Bærestykke med patent

Jeg har længet kigget på modeller som Pine, Shalom og Mini, der alle har et rundt bærestykke til fælles. Der var ingen af dem, jeg bare måtte strikke, noget skulle ændres ved dem alle. Min tanke var, at tage de elementer, jeg bedst kunne lide og selv regne en opskrift ud.

Indtil jeg hos den lokale garnbiks så en model, der havde det hele – I hvert fald, det hele jeg ville have.

Men opskrifter kan ikke købes uden garn, og jeg havde jo garn, og jeg skulle ikke købe noget garn. Det holdt lige indtil den søde dame i butikken, fik mig overbevist om at der ikke skulle bruges så meget garn, og det næsten ikke kostede noget. Samtidig findes opskriften i et hæfte, så der var mulighed for at kunne finde andre spændende opskrifter….

… Jeg hoppede i, købte garn og opskrift. Hjemme bladrede jeg hæftet igennem, men der er ikke rigtig andet der tiltaler mig. Igang kom jeg også, lækkert garn at strikke med, og selvom jeg ikke er helt tilfreds med mængeden af acryl i blandingen, skal den nok blive færdig.

Jeg bilder mig ind at videnskaben er blevet meget bedre til fremstilling af kunstige fibre, og det færdige resultat skal alligevel ikke helt tæt på kroppen, såh….. Bilder jeg mig ind :)patentForeløbig går det derudaf med glatstrik. Nogen synes det er kedeligt, jeg kan egentlig godt lide det, og det så dejligt nemt til fjernsynsstrik eller til den kommende personaleweekend… om en måned, hvis ellers der til den tid er mere glatstrik tilbage. Ellers må jeg til den tid finde noget andet!

4 kommentarer:

 1. Go' fornøjelse :) lige netop den har jeg på pinde et eller andet sted, er begyndt at tage ind til raglan....... Kig på model nr. 6. Den strikkede jeg i kraftig bomuld sidste sommer, og den hang på mig altid. Nu er jeg igang med den i let uld, skal bruges over en t-shirt med lange ærmer. ;)

  SvarSlet
 2. Jette jeg kiggede straks på model nummer 6... Joh den kunne måske godt blive aktuel engang med tiden, men jeg er bedst til selv at komponere, så måske dele af den :)

  SvarSlet
 3. Jeg har også forelsket mig i den model, men enten skal modellen gøres større eller model der skal bære den gøres mindre :-)

  SvarSlet
 4. Du må fifle lidt med opskriften Marianne, eller hvad med lidt tykkere garn og større pinde?

  SvarSlet