lørdag den 28. februar 2009

Ørepine og nullermænd

liljer

En hyggelig aften, med masser af lækkert mad, et tomt fad og en flok unger, der bare forstår at more sig.

Aftenen endte lidt tidligere end forventet, da Emilie i første omgang fik en bold i hovedet, med næseblod og ømhed til følge, det udviklede sig senere til skvattethed og ømme ører… det mente hun nu nok havde været der længe inden bolden traf. Ynkelig så hun ud, jeg tænkte mellemørebetændelse og vi tog hjemad.

Vel hjemme gjorde jeg forberedelser til en god kop the, men længe inden var barnet faldet i søvn, og her til morgen virker ørepinen snarere som en forkølelse, der har sat sig på ørene end noget andet.

Allieret med næsespray ser vi tiden an, mens jeg kører efter pulver-tomat-suppe-bouillion, som barnet mener er det eneste der virker.

i krogene opdager jeg nullermænd, jeg ikke før har set, men venter lidt med støvsugeren, for den larmer og på værelset, der stadig kun er forsynet med et forhæng og som indehaveren er fuldt ud tilfreds med, ligger Daniel og sover. Han har tilbragt natten på den lokale netcafé og skal lige have lov at vågne.

2 kommentarer:

  1. Hvor ærgerligt, at jeres aften blev forstyrret af et uheld.
    Her er yngste også ramt, at ørepine på nøjagtig samme måde. Det er snot, der har sat sig i forkerte kanaler! Hun er også udstyret med næsespray og installeret i min seng det lille pus.
    God bedring til din!

    SvarSlet
  2. Tak Oline, og god bedring tilbage igen :)

    SvarSlet