tirsdag den 10. januar 2023

Pink Flodhest

 

Jeg har en kollega, der blev morfar juleaftensdag. Det første barnebarn, og han har hoppet rundt over udsigten til en lille prinsesse i over et halvt år. 

 

 

Jeg kender ikke hans datter, og jeg har egentlig en aftale med mig selv om kun at hækle dyr til nyfødte børn af forældre jeg kender. Alligevel føltes det rigtigt at gøre en undtagelse.

Den lyserøde flodhest med temmelig meget pink blev afleveret til viderebringelse i dag.  Den nybagte morfarblev temmelig glad. Og lovede at han skulle sørge for at den nåede sit bestemmelsessted. 






Design: Happypotamus, the Happy Hippo af Heidi Bears.


Garn: Olines Cotton - Økotexcertificeret - i farverne Rosa - 0003, Rose - 027, Georgine - 048 og Pink 037. Derudover en smule sort til øjne. 

Der gik 127 gram til hele flodhesten, som er fyldt med fiberfyld fra en IKEApude.



Hæklenål: 2,5 mm.


Størrelse: Den færdige flodhest vejer 361 gram. Den er 37 centimeter lang, 16 centimeter høj og 15 centimeter bred.



Bemærkninger: Ud over øjnene der er sorte midterfelter i stedet for øjne, der kan falde af, har jeg fulgt opskriften -  næsten. 

De to firkantede felter yderst på hovedet, er ikke helt efter foreskrifterne. Jeg synes de skal ligne de andre felter. Det synes opskriften ikke. Det kan heldigvis laves om. 

 

Vil du se flere billeder af flodhesten, kan de ses på Ravelry






4 kommentarer:

  1. Det er svært at lade være med at smile, når man ser den - også selv om jeg ikke er meget for lyserød/pink - så den lever virkelig op til sit navn.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er i virkeligheden heller ikke meget for lyserød og pink. Men somme tider er det det eneste rigtige :)

      Slet
  2. Hvor er den bare sød! Jeg er temmelig imponeret over alt det du får hæklet!

    SvarSlet
    Svar
    1. De er i virkeligheden superhyggelige at hækle, jeg får bare så ondt i håndledene. Indtil videre fungerer de der håndled dog fint, så jeg fortsætter. (Jeg mangler stadig mindst to) :)

      Slet