tirsdag den 3. januar 2023

På vej mod et nyt år

 

Årets første rigtige arbejdsdag er slut. Jo! Jeg var også på arbejde i går, men ferieåbninger tæller lissom ikke.

Dagen var en af de lange, der startede tidligt og endte sent. Tirsdag, på en gang yndlingsdagen og en af dem , der trækker på overskuddet. Men også en af dem, der giver energi.

 

 

Nytårsaften var helt som den plejer. Eller næsten, for vi plejer bare at være herhjemme, hygge, spille. spise god mad og nyde andres fyrværkeri fra altanen. 

Sidste år havde vi Oscar med. Det har vi også næste år. Sidste år var Anders ude og købe en børnepakke med krudt og stjerner. 

Oscar kunne ikke lide noget af det. Det vil sige knaldperlerne hyggede han sig længe med dagen derpå. I dagslys og på vej frem og tilbage mod legepladsen.

 

I lørdags kom Anders i tanke om den er børnepakke. Som jeg troede var over alle bjerge. Det var den ikke, den blev fundet frem og inden klokken var meget mere end ni, pakkede vi os ind, jeg fandt hørebøffer som høreværn, og Anders fandt sine gode sikkerhedsbriller (som ikke er lige så gode mod min næse. Men på kom de) og så gik vi ellers ned til branddammen og fyrede alle de små dimser af. 

 


 

Jeg ved ikke hvad det var for nogen, men de var fine, hurtigt afbrændte og inden der var gået tyve minutter var vi på vej tilbage, og havde masser af tid til at nyde synet af de andres fra altanen.

Vi gentager om et års tid. Måske igen med en børnepakke. Det kommer nok an på barnet.

 




 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar