søndag den 26. november 2017

Verdens fineste Rose


Søndag er tilbragt i godt selskab.





Sammen med Sille og den fineste Rose. Barnet der i en alder af bare tre måneder sover otte timer hver nat - uden at vågne.

Så er det jo ingen sag at være nybagt mor.

Vi fik snakket og vendt mange vigtige ting, inden jeg pakkede mig sammen igen, Rose insisterede på mad og jeg fandt bussen mod træningscentret.




Hjemme havde Emilie fundet termometret frem. 38.6. Hun er sendt til tælling, har fået besked på at melde sig syg i morgen, og jeg har lovet at gå med til akuttiden i lægehuset. Hun har lige været gennem en ti dages penicillinkur mod lungebetændelse.

Selvom vi krydser fingre for en voldsom omgang forkølelse, kan jeg godt have mine tvivl. Den hoste hun stadig render rundt med, lyder som mere end forkølelse...




7 kommentarer:

  1. Nej hvor er det sjovt. Lige da jeg så kruset, tænkte jeg ved mig selv. "det kunne godt være et af Birthes" og tænk det var det! Jeg har et krus næsten magen til. Birthe Vogelsang er min tante og jeg synes hun laver nogle rigtig fine ting. Jeg er sikker på hun er glad for du kunne lide kruset :-)

    SvarSlet
  2. Ups, den kommentar hørte til dit forrige indlæg - beklager.

    SvarSlet
  3. Hvor er hun dejlig den lille Rose.
    Når jeg ser sådan nogen fotos glæder jeg mig ekstra meget til at blive mormor lige om lidt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Trine, ja der er noget at glæde sig til :)

      Slet
  4. Sikken dejlig Rosa. Man kan ligefrem se hvor mild og fin hun er. Håber Emilie hurtigt får det bedre.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Marina, her håber vi også og den lille Rose er mestendels mild og fin, men hun har også temperament. Vist ikke nogen dårlig kombi :)

      Slet