mandag den 27. juni 2016

Ferien er bestilt


Efter at have rodet lidt rundt på nettet og vævet lidt frem og tilbage, gjorde vi kort proces og bestilte togbilletter til Berlin.

Vi tager af sted på lørdag og efterlader Emilie herhjemme alene en hel uge. Hun glæder sig mindst lige så meget som os.


Altanen - juni 2016


Vi kunne have fløjet, men priserne var tre gange højere end de orange billetter DSB var villige til at sælge. Inden da havde jeg også været omkring Deutsche Bahn, fordi de nogen gange kan slå de danske priser. Men ikke denne gang.

Dernæst var det hotellet. For et par aftener siden rodede jeg rundt på nettet efter beskrivelser af Berlin, og faldt over en lang beskrivelse af forskellige steder at bo i byen. Jeg orkede ikke at læse igennem, men det gjorde Anders, og dermed tog han beslutningen om at finde ophold i Prenzlauer Berg. Adskillige klik senere havde vi også lokaliseret et hotel, der udefra ser tilfredsstillende ud – det håber vi så også er tilfældet når vi når frem.

Jeg har gennemsøgt nettet for garnbutikker og har gennem links og flere bloggere fundet både Handmade Berlin, Knit Knit, Wollen Berlin, Fadeninsel og WollLust. Nu er de noteret, så må vi se om vi kommer forbi.

Anders har læst op på turistinformationerne og ved at vi kan købe et femdages kort til den offentlige trafik inklusive adgang til en masse museer og andre attraktioner for en rimelig pris. Samtidig har flere af jer bidraget til gode ideer.

Nu mangler vi bare at finde de små finurlige steder og den uundværlige fantastiske kop kaffe. Prenzlauer Berg skulle være et hipstersted, og det plejer at borge for kaffekvaliteten.. så mon ikke vi er godt på vej…


6 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie. Berlin er en dejlig by. Er sikker på, at I vil få det dejligt

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, det er jeg også sikker på :)

   Slet
 2. Det lyder fantastisk, glæder mig til at høre mere om jeres oplevelser på turen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bettina, der skal nok dukke noget op :)

   Slet
 3. Åh, hvor bliver det spændende. Rigtig god ferie :)

  SvarSlet