tirsdag den 28. juli 2015

Seks ud af tolv – eller næsten halvvejs


Jeg har fundet kattene frem igen. Det er længe siden jeg har syet på dem sidst. Det er næsten trist.


Katte komsammen


Kattene er Fru Zippes. Eller Silles. Jeg gav hende samlesættet for længe siden, og fik det retur, da hun mente jeg ville blive hurtigst færdig. Jeg er ikke sikker på hun havde ret.

For et par dage siden var der fire en halv kat. Nu er de seks, og dermed næsten halvvejs. Der skal ende med tolv – og en mus. De får lov at blive fremme nu. Ikke noget med at lægge dem for langt væk. Jeg vil gerne være færdig.


Katte komsammen


Og det er et hyggeligt arbejde. Kattene er skønne og alle tolv forskellige. Alligevel kan de godt blive en lille smule ensformige at lave. De er alle ens bygget op, og jeg er sikker på at ensheden er det, der fik mig til at gå i stå for alt for længe siden.

Jeg har lavet en aftale med mig selv. Der skal mindst en kat mere til flokken om ugen. Holder det ikke – så hver fjortende dag. For der skal også være plads til andet ind imellem. Ellers ender jeg med at stå af. Igen.


Og efterhånden er der gået så længe, at jeg er lige ved at tro, at Sille kan blive overrasket og glad endnu en gang.


Katte komsammen

2 kommentarer:

  1. Hvad skal det blive ud over katte ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Violykke, det ved jeg ikke. Jeg synes en pude kunne være en god ide, men da det egentlig er Silles og hun skal have det tilbage når alle krydserne er sat, vil jeg lade det være op til hende at vælge mellem de mange monteringsmuligheder. Det kan hun nemlig sagtens selv :)

      Slet