lørdag den 26. maj 2012

Hyldedrømme


Den forkullende sol er trukket bag skyer. Det betyder at nok er her stadig varmt, og vasketøjet tørrer på et splitsekund, men indendøre er ikke som et drivhus.

Det er rart, for jeg har planer om at bruge de næste timer indendørs. Projekt omrokering kræver hylder i entreen, og jeg har været i byggemarkedet og fundet både hylder og dimser til opsætning og en lampe efter inspiration af Anne.

Jeg ville have haft halvanden meter hylde. Men da hylder med tredive centimeters mindre længde kostende det halve, kunne jeg hurtigt overtale mig selv til, at det vil se godt ud med lidt mere luft.

Efter fundet af opbevaring og dimser huskede jeg endda at kigge efter nye indsatser til altankassen. De gamle nærmest smuldrede og er på et stadie, hvor jeg tror det eneste der holder dem sammen er jorden, der trænger til at blive skiftet ud. Omfanget af størrelser og former slog mig lidt ud, og jeg besluttede hurtigt, at det bedste nok ville være at tage hjem og måle op. Jeg kan hurtigt tage derud en anden dag - længere er der ikke.

Det store spørgsmål opstod, da jeg stod med hylder, og de medbragte elastikker, og begyndte at overveje den bedste måde at få alting transporteret. Jeg endte med at lægge hylderne på tværs med hundredetyve centimeters bredde til følge.


Med god bredde


Trods det at jeg svingede i store buer udenom enhver forhindring og kun behøvede stå af ved diverse cykelbomme, nåede jeg hjem uden at genere nogen. Heller ikke de to drenge, der fyldte hele cykelstien og havde mere travlt med at se på hinanden end omgivelserne, eller knallertkøreren jeg passerede på hjemturens smalleste sted, og som satte farten langt nok ned, til at have styr på pladsen, mens jeg kørte så langt ind til siden, at højre side af hylderne endte ind i de nærmeste buske.

Han havde endda overskud til at smile.

Nu er det så spændende om den hjemmeværende boremaskine kan æde sig gemmen den kraftige beton ud mod opgangen, eller om jeg skal ud og finde den store, voldsomme, der er lånt ud, men egentlig ikke savnet - før lige nu.

Jeg satser på den lille, der om ikke andet er indbygget med slagborskraft.

2 kommentarer:

  1. Hi hi jeg gad godt have set dig på den cykel med de hylder spændt på. Flot du kom hel og sikker hjem. :-)

    SvarSlet
  2. Catarina, så længe der er plads nok, er det ikke svært at manøvrere. Og det var heldigvis ikke tungt :)

    SvarSlet