torsdag den 8. januar 2009

Bytur


Hold da op en lang dag. Jeg føler mig temmelig brugt.

- Men hyggeligt :)

Vi startede hos øjenlægen, der kiggede, tjekkede og konkluderede at Daniels øjne er helt klar til linser. Først sidst på dagen nåede vi optikerne - vi var indenom flere, for at se på priser.
Jeg havde naivt troet at vi kunne komme til med det samme, men det kunne ikke lade sig gøre, så vi tog hjem med uforettet sag, bortset fra at prissammenligningen nu gør, at vi ved hvilken optiker vi skal vende tilbage til.

Det er ikke helt simpelt, for venstre øje ser fint, mens højre øje ikke virker optimalt og samtidig har en bygningsfejl. Flere steder skulle der kigges dybt i kataloger og mapper, for at finde en pris for et abonnement til kun ét øje.

Efter øjenlægen gik vi på Jensens Bøfhus. Til en forandring var der ingen kø og ingen ventetid, kun en tjener, der var på grænsen til at være lidt for jovial :)
Efterfølgende fandt vi shampoo til fedtet teenagehår, fik byttet julegaven, der ikke passede, en ny pedal efter han væltede på isglatte stier den anden morgen og den ene pedal flækkede og endelig en ny passer (hvorfor bliver sådan nogle altid væk?) før turen gik mod vesterbrogade ad en længere omvej langs søerne.

Efter Daniel længe havde gået og sukket over isen, han ikke vidste hvorvidt var sikker, så han pludselig både spor og mennesker på isen. Ud på isen fløj han, prøvede hvert andet øjeblik om den nu kunne holde, uden at sprække, gled rundt som på en anden glidebane og måtte mere end en gang sande at isen var glat!


Endelig kunne vi finde en bus hjemad og Daniel fortsatte mod venner og computerspil, inden han senere i aften lige skal have skrevet blækregningen til i morgen ren og tegnet de cirkler han ikke kunne lave i går.

Undervejs blev vi også sendt i byen efter en lækker flaske rom hos Vinoble - Vinhandleren på Købmagergade jeg aldrig kan finde. Jeg er sikker på at havde det været en skobutik, ville jeg vide præcis hvor den lå. I stedet har jeg flere gange gået forgæves frem og tilbage over Kultorvet i søgen efter den butik, som efter Anders' mening er det bedste sted at finde en flaske dyre dråber.

Nu er jeg færdig og klar til en time eller to på sofaen... jeg kunne selvfølgelig også lige ligge mig lidt på sengen, under dække af en bog :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar