torsdag den 1. januar 2009

Herligt nytår


Det blev en dejlig aften.

Et stille farvel til et år, der ligesom de efterhånden mange foregående viser sig fra de bedste sider.
Jeg er på vej mod troskab til mig selv. Jeg ved det og jeg mærker det og det skal tage al den tid og alle de år der skal til. For jeg er ikke bare på vej, jeg er nået langt og jeg ved det er en god vej.

Vi fik ikke danset, selvom jeg havde truet med det, for Sille forvred sin hofte noget så grusomt, sidste gang hun dansede og har stadig mén og tør endnu ikke. Det er sjovere at danse, når man er to, men et strikketøj, et par afsnit af Sex & the City og tøsesnak Det var helt i orden.

Vi fik god mad, drak god vin og havde al den tid vi skulle bruge.
God mad fylder, så desserten måtte vente et par timer. Vi hilste nytåret velkommen, både med sang, og massevis af sms'er både til børn og resten af familien. den sidste ankom omkring halv fire, fra tøsebarnet, der tydeligvis endnu ikke sov, men havde en dejlig aften et sted derude.

Fra vinduer med brede karme og et veiw mod Rådhuspladsen og Tivoli, kunne vi sidde og se den ene smukke blomst efter den anden brede sig over himlen, indtil der kun var brag tilbage og vi trak os tilbage til strikketøjet og snakken.

Vi troede hygge også betød at fylde munden, men når tungen skal holdes lige og maskerne passe, samtidig med at alting lige skal vendes, er der ikke også tid til at spise. Så chipsene Silles far var i byen efter og al colaen stod urørt i morges :)


På vej hjem lå resterne af gårsdagens knald på gader og stræder og vidner om at nytåret blev skudt ind og vi nu befinder os i 2009, et år jeg endnu ikke ved hvad bringer, men som jeg glæder mig til at lære at kende.

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det hyggeligt - rigtig godt nytår til dig og dine.

    SvarSlet
  2. Tak Stine, det var rigtig hyggeligt :)

    SvarSlet