fredag den 2. januar 2009

Køb aldrig ind når du er sulten


Jeg vidste det godt, men gjorde det alligevel og endte op med alt for meget chokolade.
Anders var lige kommet hjem, da jeg trådte ind ad døren og synes det var helt i orden, hvorpå han kastede sig over lækkerierne :)

Jeg lod chokolade være chokolade og lavede det der lige nu er min yndlingsfrokost: hytteost, tun og sukkerærter med et godt drys peber. Flankeret med et par skiver af det brød Anders lige flikkede sammen i aftes, stillede det min sult.
Jeg fik lyst til tærte, så i køkkenet er forberedelserne gjort og når vi bliver sultne igen, er der ikke langt til maden kan stå på bordet.


I stuen har jeg fundet symaskine og felterne til Emilies tæppe frem og mens lysten er der, kommer jeg nok et stykke mere på vej mod målet.

6 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud. Kæresten er igang med resterne fra nytårsaften. Ovnbagte rodfrugter og mørbrad, min mund løber i vand...

    SvarSlet
  2. Det smagte pragtfuldt! Og så er der vist endda en lille rest til i morgen :-)

    Jeg har i øvrigt tilmeldt mig "gaver på vandring", jf. dit indlæg i tirsdags.

    SvarSlet
  3. Jeg har set det, og skrevet mig bag øret, at jeg skal finde på noget til dig :)

    SvarSlet
  4. Jeg kender også det med, at man ikke skal købe ind, når man er sulten, hihi ... Men din frokost ser fantastisk lækker ud, selv om jeg ikke selv spiser fisk. En ren fryd for øjet :o)

    SvarSlet
  5. Jeg får lidt for tit købt ind, når jeg er sulten. Man skulle jo tro jeg blev klogere... det er jeg ikke helt sikker på :)

    SvarSlet