mandag den 29. april 2024

Jord

 

Der stod marts på kalenderen, da jeg blev færdig med første del af sidste års samsyning fra satsuma Street. Nu knap fem uger senere, er anden del færdig. 



Samsyningen er et ret fantastisk, finurligt og med en lidt naiv streg, billede der tilsammen har overskriften De fire elementer

Jeg startede med vand, og fortsatte til jord. Jeg syr på fin aida, jeg har farvet med bomuldsfarve og med et håb om melering. Det fik jeg. 

Jeg har et hav af broderigarn, noget ligger  i en pose i en stor pærevælling, noget sidder i plastiklommer efter et organiseringssystem, jeg fandt dengang jeg arvede alt broderigarnet. Det er ikke optimalt, og måske har jeg en plan for større overblik. 




Det arvede garn er DMC - det meste. Der er et hav af farver, og jeg nægter så vidt muligt a købe nyt, når jeg kaster mig over et nyt projekt. Således heller ikke her. Jeg måtte dog købe et par ekstra grønne farver til jord.

Mit broderigarn har en alder, der betyder at farvenumrene ikke altid findes længere. Jeg ved heller ikke hvad alle farverne hedder, for nogen steder mangler banderolen. Men der er masser af farver, og jeg plukker til projektet så vidt som jeg vurderer at farverne passer.

Jord er meget grøn. Og blomstrende. Jeg kan godt lide træet, jeg synes blomsterne er fine, men jeg er vild med de to får, der holder øje fra et punkt bagerst i billedet. 



Jeg er imponeret over hvor hurtigt og hvor sjovt det var, at sy anden del. Nu er jeg halvvejs, der er lang vej igen, men det er stadig sjovt. 


Det eneste hår i suppen er mit syn. Jeg har svært ved at stille skarpt. Det hjælper med et par briller, men jeg synes det må kunne blive bedre. 

Jeg har bestilt en broderilup, af den slags, der hænger i en snor om halsen  Den er på vej, og jeg tænker jeg venter med næste del, indtil den er fremme. 

Del nummer tre er luft. Der er skyer, en regnbue og svaler. Den er fin og fyldt med lufthuller.  Jeg glæder mig til at sy videre. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar