mandag den 22. april 2024

Masker på en søndag - Uge 16

 

Ugen kort:

  • Timer, der var flyttet rundt på, blev flyttet tilbage. Det gav ganske simpelt mere mening.
  • Børsen brændte.
  • Jeg hentede Oscar til overnatning og leg med batik.
  • Jeg ventede på en nøgle sammen med en nabo, og fik en god snak. 
  • Oscar er blevet rigtig god til at cykle og øver at køre med en hånd. 
  • Jeg havde tid til at sætte mig med computeren og komme igennem fire et halvt af fem moduler om GDPR. Jeg skal nok starte forfra på femte modul, når jeg igen har tid. Hvert modul ender med en quiz, hvor alt skal svares rigtigt. Foreløbigt var det ikke svært.
  • På Tinderhøj var der Grøn Festival. Det er der hvert år, men det er første gang jeg ikke er med. Jeg plejer at sidde fast i en bod, i år havde jeg mulighed for at gå rundt og kigge. Det er altså et flot arrangement. Jeg er imponeret og der var mange gode take på den grønne profil. 
  • Sidste år tog vi til Malmø i pinsen. Anden pinsedag er nemlig en almindelig hverdag i Sverige. Vi besluttede allerede sidste år at gøre det igen, og har bestilt overnatning i Lund denne gang. Sidste år nøjedes vi med en enkelt overnatning. I år har vi besluttet os for to.
  • Lørdag gik turen til Frederikssund og skønne timer sammen med Bettina med snak og strik. 









Læse:

Mens Carl er buret inde, arbejdes der ude for at genskabe forløbet tyve år tidligere, som har betydet at han nu er anklaget for mord, narkohandel og alt muligt andet, som ingen af de nærmeste tror på. 

Alting peger mod Holland og bagmænd, der ikke lader nogen stå i vejen. 

Kan de løse gåden? Jeg tænker at hvis nogen kan, er det afdeling Q, flankeret af gode venner.


Strikke:

Jeg kender en lille pige, der holder af lyserød og lilla. Hun skal have en lille trøje i netop de farver. 

Altså har jeg fundet alle mine lyserøde og lilla rester frem. Jeg har mest lilla, så det bliver den gennemgående farve, mens en anden skifter. Jeg er startet med de mindste rester og arbejder mig stille og roligt gennem en hel del af de resterende. 

Jeg går fra opskriften på Svens Yndlingssweater af Lene Holme Samsøe. Den skal være åben, jeg bruger maskeantallet, målene og ændrer ellers efter egne præferencer.  Jeg har tilføjet vendemasker i nakken og ændret maskebilledet til et mere feminint broderie anglaise mønster.

Jeg tror den bliver god. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar