søndag den 11. december 2022

Pap og gammelt garn

 

På hobby er vi fortalere for at bruge det vi har, genbruge i stor stil og så ellers fordybe os så meget som muligt. 

 

 

Louise fandt via Pinterest et billede af et juletræ, og startede ud med noget, der gennem de sidste par uger er blevet hendes eget. Kasserne med garn har lagt ryg til, de gamle, gamle ruller med glimmertråd er kommet til ære og værdighed igen, og indmaden er pap sammen med en elefanttråd og lidt limpistiollim til at holde i enderne. 

Ganske få børn har været med til at vikle træer - til gengæld har de lavet så meget andet. Louise derimod har lavet en hel skov, og da vi fandt julepynten frem, dukkede der ting op, der kunne bruges i dekorationer. Gamle potter blev fundet frem, og jeg endte med at tage turen omkring Volden på vej hjem, for at finde kogler.

 

 

Med et lager af genbrugsmaterialer, resterne fra lerproduuktionen (en åben pakke ler holder ikke til næste gang vi finder ler frem), lidt af hvert og koglerne jeg fandt, gik hun fra træproduktionen til dekorationerne og dermed kunne jeg tage den fineste genbrugelige dekoration med hjem, da jeg var forbi skolen i går. 

Jeg synes simpelthen den er blevet så fin, og Louise ved hvad vi kan lide, så selvfølgelig farvekoordinerede hun dekorationerne til de af os der fik. Jeg satte den forsigtigt i cykelkurven og fik den hel med hjem. 



Passer jeg på den, kan jeg have den i mange år. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar