tirsdag den 14. marts 2017

Ho Strik og Krea Deluxe


Til træffet hos Violykke, tidligere på måneden, vendte jeg hjem med den rene luksus.

Om jeg begriber al det overskud, der skal til at samle ind, eller alle dem der glade giver. Det er dejligt, at nogen har lyst til at glæde.

Jeg havde garn med hjem. Lækkert og skønt garn, omend jeg endnu ikke ved i hvilken form en del af det ender med at få.

Ho-Strik begavede træffet med et gavekort til frit valg i hele butikken. Jeg har været forbi hjemmesiden, og blev ganske overvældet over alle de helt igennem fantastiske muligheder, der pludselig lå åbne.

Der skal tænkes lidt, mens jeg går og nyder tanken.

Krea deluxe havde pakket en lækker æske med tre changerende farver bomuldsgarn. Ikke hvilket som helst bomuldsgarn - næh bomuldsgarnet fra Krea Deluxe er økologisk. Og falder dermed lige ned i min beslutning om at støtte op om et godt miljø. Også langt herfra.

Jeg havde lige fortalt om beslutningen, da jeg fik den skønne æske. Hjemme åbnede Emilie, mente farverne var tænkt til hende, og at hendes kiste til hjemmefraflytning vist mangler en flok karklude.

Det tror jeg godt vi kan blive enige om.


Tusind tak - siger jeg.
Med hjem havde jeg også salve med morgenfrue. Violykke laver salve og det kunne jeg ikke stå for. Et enkelt lille glas kom derfor med mig hjem, og mit gamle opslagsværk om planter og deres fortræffeligheder kan fortælle mig at der nærmest ikke er det morgenfrue ikke er godt for - både indvortes og udvortes.
2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig god idé at tænke på vores miljø, og med så smukt garn, er det jo ikke så svært

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, så er det ikke svært Lydert :)

      Slet