søndag den 19. marts 2017

At leve er at lære


Og jeg vil gerne lære.

Også når det bliver hektisk, presset og umiddelbart svært at overskue. Ganske kort.
men når alt det nye ligger spredt over lang tid og flere måneder og skoleår, bliver uoverskueligheden meget mere overskuelig og tiden til at glæde sig mærkbart mere pågående.

Jeg blev valgt til arbejdsmiljørepræsentant. Eller valgt er så meget sagt - ingen andre stillede op. Dermed følger et tredages kursus på den anden side af sommerferien. Jeg tiltræder nemlig først i forbindelse med sommerferien. Det betyder ikke at der ikke allerede er nogen at se til på den post.

BUPL har inviteret til møde for alle de nyvalgte og i kommunal regi skal alle de kommende og vedholdende personalerepræsentanter vælge repræsentanter længere oppe i systemet. Arbejdsmiljørepræsentantposten gav også mulighed for en sundhedsambassadørpost. Det kunne have været enhver, men jeg fik lov trods hovedrysten fra chefen.

Efter konferencen hos KMD i torsdags, fik jeg sat mig selv i spil i forhold til at forberede os godt, inden pædagogerne efter sommerferien skal til at indtage det nye system. Det giver mening at jeg kommer til at stå i forreste række. Selvom jeg er ikke kan kalde mig superbruger, er jeg den eneste der har haft fingrene bare en lille smule i programmet. Også selvom det er måneder eller halve år siden. Chefen var velvilligt indstillet overfor tanken om at øve os sammen, bruge tid på at tale om hvad vi skal og kan bruge systemet til. Og hvorfor. Og jeg er sikker på at forberedelse er vigtigt.

Den Grønne Skole skal udvikles og i sommerferien er to dage skemalagt til fælles seminar for alle ansatte, der er søgt om nødåbent i SFO og det bliver skønt endelig at kunne bruge timer sammen både lærere og pædagoger, uden at den ene gruppe føler sig skyldig over ikke at være et andet sted.

Om lidt venter ansættelsessamtaler, når vi skal have ansat en ny medarbejder. Også her fik jeg sagt de magiske ord, og så sad jeg i ansættelsesudvalget. Jeg har siddet der før, og jeg synes det er spændende, men også svært. For hvordan kan man være sikker på at træffe det rigtige valg efter bare en halv times samtale?

Endelig har jeg fået grønt lys til et kursus i at lave scrapbogsagtige notesbøger. Datoen er endnu ikke fastlagt, men det finder vi ud af. Jeg fik nemlig også grønt lys til at vi tager to af sted.


Jeg har muligvis glemt noget,  men så er der bare mere at glæde sig til.
2 kommentarer:

  1. Hold op du får travlt, men på den gode måde, da du har lysten. At kunne gøre en forskel er heller ikke så ringe......siger jyden ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Janne, skrevet ned blev det pludselig til meget, heldigvis er det smurt ud over lang tid. Og når noget er spændende er det altid godt :)

      Slet