onsdag den 5. november 2014

Så blev det for alvor efterår


I morges regnede det. Tungt og gråt. Og vådt.

I morges skulle jeg tidligt af sted, og inden jeg nåede frem til skolen var alting både tungt og vådt. Og gråt.

Men også godt.


Sommerhus - oktober 2014


Jeg nåede at knuse Emilie farvel. Hun har været hjemme et par dage. Tog toget hjem i mandags, med dårlig mave og behov for at finde en busk at brække sig bag, på vejen fra stationen til dynen. Hun var ikke den eneste der måtte hjem. Også Stine, som hun søndag havde delt mad med fra grillen, havde dårlig mave. Jeg er ikke sikker på det er den grill de besøger næste gang.

Nu er hun tlbage på skolen. Hun kunne næsten ikke vente.

Selvfølgelig er det hyggeligt at hun kommer hjem. Og hun skal også altid være velkommen. Men jeg kan alligevel ikke lade være med at synes at nutidens unge…. Eller. Dengang jeg var ung…. og alt det der. Hun kom hjem og det var godt. Men tanken er der. Ikke så meget i forhold til Emilie, som i forhold til nogle af de oplevelser hun fortæller om.

Jeg er lidt slået bagud af hvor mange der er holdt op på skolen i den forholdsvis korte tid hun har gået der. Holdt op bare fordi det ikke lige var det rigtige. Hvad skete der med, at når man siger A, må man også sige B? Og hvem har råd til at betale for et skoleophold, der ikke bliver brugt? Og hvad gør det for skolens økonomi?

Jeg tænker bare mit. Og Emilie har allerede meldt ud, at hun hellere end gerne tager et år mere dernede.


Sommerhus - oktober 2014


Noget andet godt var det nye skema. Planen er, at der hvert kvartal skal nyt skema til. Det er ikke de store ændringer, men lidt har også ret. I forhold til den samlede Klub, er der sket ændringer, der gavner de fleste. Jeg har fået en tidlig dag med to undervisningstimer. Det var i dag og det virkede rigtig godt.

Det betyder at jeg nu har en enkelt dag om ugen, hvor jeg ikke skal undervise, men i stedet kan koncentrere mig om Klubben. Kan gøre klar, være parat og tage imod, når skoledagen er slut og SFO åbner.

Det er en god ændring.

Også selvom jeg skulle tidligt ud i den tunge, grå regn i morges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar