fredag den 24. maj 2013

En god nats søvn


Jeg har sovet længe, Længere end jeg umiddelbart troede jeg kunne.


Altanen, maj 2013


Det er muligt, man ikke kan sove på forhånd, men jeg prøver alligevel. Derfor har jeg også en date med min seng, når den ordinære arbejdsdag er slut, og jeg igen er hjemme.

For overskud er ikke at fornægte, når klokken i aften nærmer sig ni, jeg igen står på arbejdspladsen og den ekstraordinære arbejdsdag starter.

Timer i selskab med glade drenge. Timer i et lummert lokale et sted på Frederiksberg. Timer i gode stole foran tændte computerskærme. Årets udflugt til en netcafé med natarrangement. Otte timer midt om natten. Det eneste tidspunkt på året, hvor jeg finde et eneste  fornuftigt argument for energidrikke.


Altanen, maj 2013


Inden vi tager af sted mødes vi i Caféen. Inden vi tager af sted skal vi have et ordentligt måltid mad. Sådan et man kan leve på længe. Sådan et med en god - og sukkerfyldt - dessert. Sådan et, hvor man med kalkuleret overlæg, må få sodavand til maden.


Det skal nok blive sjovt.

Og i morgen skal jeg nok være træt.

Sikkert også søndag...

4 kommentarer:

 1. Du er skøn at du gider :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Losarinas mor, hvis man ikke kan sådan noget i en fritidsklub, hvor skulle man så? :)

   Slet
 2. Saa gaelder det bare om at kunne holde sig vaagen. God fornoejelse eller held og lykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lin så vidt jeg husker, var det mellem fem og seks, jeg oplevede det punkt, hvor det var svært at holde sig vågen - sidste gang... Jeg håber på det bedste denne gang... :)

   Slet