mandag den 6. maj 2013

Tretten


Vi nåede frem. Tog en time for tidligt af sted, og endte med ventetid på en bænk i hallen på Høje Taastrup station. Akkompagneret af et blad og strikketøj, lidt at drikke og spise gik tiden hurtigt, mens sms'er blev sent og modtagerne grinede.


Nicklas tretten år - maj 2013


I Næstved hentede min far og Anni, og fremme stod fødselsdagsbarnet, der mindst er vokset ti centimeter siden jeg så ham sidst. Hans lærer havde efter lockouten og alt for mange ugers fravær udtalt nogenlunde det samme.

Tapen på kassen fra den tyske fodboldklub gjorde sit og indholdet faldt i god jord. Boller og kager blev spist, inden kammeraten og dagens mand forsvandt til fordel for runde bolde og fodboldbaner. Inden fik alle knus, og så havde han ikke tid til mere stillesiden.

Senere vendte de tilbage og sammen med Emilie fandt de spilleplader og brikker frem. Vi plejer at overnatte, men denne gang tog vi hjem. Sammen med min mor nåede vi Intercitytoget fra Hamborg, der kun kræver et enkelt stop, inden vi næsten er hjemme. Emilie havde brug for søndagen og mens hun i dag har nået det hele, har jeg valgt at holde hviledagen i hævd.

Det sidste gjorde godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar