torsdag den 9. maj 2013

Kaos inden afgang


Der var en overgang i går formiddags, da jeg var alvorligt bange for hvordan vejret skulle forme sig. Jeg satsede på det bedste og endte med bedre end forventningen stod til.

Mine forudanelser viste sig at være vand mod det, resten af skolen, lærerne og alle eleverne havde været udsat for, da jeg dukkede op.


Hvornår var det lige, det var?


Da jeg nåede frem, kastede jeg det sædvanlige blik mod uret på skolebygningen, og nåede at undre mig over hvorfor klokken viste fem i ni, mod halv tolv som var forventet.

Da jeg nåede ind i Klubben, nåede også en flok børn frem, der usikkert stillede spørgsmålet, om Tivolituren var aflyst. Mens mine kolleger afviste den tanke, nåede jeg at tænke, hvornår en smule regn skulle kunne afholde os fra at tage i Tivoli.

Det viste sig hurtigt at usikkerheden ikke stammede fra regnen, men fra det lyn, der under bulder og brag havde slået ned i skolen - eller måske nærmere tæt ved - med strømsvigt, afbrudte smartboards, computere og varmeskabe til følge. Det sidste fandt vi først ud af, da jeg troede jeg kunne tørre min frakke lidt, inden vi skulle af sted.

Det er uden tvivl en oplevelse en hel del af ungerne kan leve højt på længe. Og præcis hvornår lynet slog ned, er der ingen tvivl om. Det var blot at kaste et blik på uret på skolebygningen.

2 kommentarer:

  1. Hold da op, godt det ikke medførte personskade. Dejligt at I havde en god tur. Det var nemlig varmt selvom der var overskyet. God fridag til dig :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lene. Der skete heldigvis ikke andet end noget der kan gå hen og blive en rigtig god historie :)

      Slet