onsdag den 22. maj 2013

Uden gode venner med gode ideer, var jeg aldrig nået langt


De sidste godt fjorten dage har min telefon nægtet at gå på nettet. Forbindelsen var afbrudt. Ikonet for netforbindelse var forsvundet. Ingen kontakt. Intet!


Maj 2013


Det vil sige, jeg kunne fange trådløse netværk. De findes bare sjældent lige der, hvor jeg godt kunne bruge en netforbindelse.

På mit arbejde er der trådløst. Og gæsteadgang. Hvis man er indehaver af et UniLogin. Det er jeg, så al netforbindelse er stort set foregået der. Og så i S-toget. Men hvor tit er det lige, jeg kører i S-tog...

Jeg har genstartet og geninstalleret. Jeg har talt i mindst en time med en meget sød og hjælpsom dame fra teleselskabet. Jeg har fået tilsendt et nyt simkort og jeg har gået rundt og forsøgt at overskue konsekvenserne af at sende den til reparation. Hvordan kommer jeg for eksempel op om morgenen uden vækkeur...

Det er faktisk utroligt så hurtigt man kan vende sig fra at have netadgang døgnet rundt. Over alt. Næsten.

I går kom Allan forbi. Vi snakkede om lidt og det hele, og undervejs fik jeg fortalt om telefonens dårligdomme. "Har du prøvet at nulstille til fabriksindstillingerne?" Spurgte han.

Jeg tror det er det eneste, jeg ikke har gjort.


Maj 2013


Det har jeg nu.

Nu har jeg netadgang.

Nu mangler jeg bare at huske alle de apps og andet sjovt jeg gennem tiden har hentet. Men det kommer nok. Når jeg mangler. Eller husker.

Det værste er næsten at det hele ser forkert ud. Jeg har nemlig ændret på teksttypen over det hele. Men kan jeg huske hvor jeg gjorde det? Eller finde en indstillingsmulighed?

Det er selvfølgelig en mindre detalje, set i forhold til glæden over den reetablerede netforbindelse :)

2 kommentarer:

  1. De fleste gange er der ikke meget der skal til men man har tendens til at se sig blind paa det. Apps'ene husker du efterhaanden som du faar brug for dem.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det sidste tænker jeg også Lin, og er allerede kommet i tanke om et par stykker :)

      Slet