søndag den 13. december 2020

Lyserød, bling bling og tyl

 

Dengang Emilie var lille, syede jeg et hav af prinsessekjoler fyldt med tyl, perler og store skørter.

De blev brugt, de blev slidt op og det var fuldstændig lige meget om der var fest, om dagens program hed børnehave eller vi skulle en tur i Zoologisk Have - de var på. Og hun fik lov. 

 

 


 

Langt de fleste af kjolerne var fri fantasi. Jeg lavede et grundmønster, som kunne varieres i det uendelige og som gav plads til at vokse. Ind imellem syede jeg mere fastlagte kjoler med udgangspunkt i noget der fandtes - eller mest Disneyfigurer. Men kjolerne af fri fantasi var dem, der blev mest brugt, og som huskes bedst.

 

 

 

Nu er det Roses tur, jeg har fundet mønstret frem igen og med udgangspunkt i Luft-prinsesse-kjolen fra dengang Emilie var omkring fem, syr jeg noget der ligner.

Dengang først i nullerne var dunboaer i høj kurs og kunne købes i hver eneste butik med udstyr i den retning. Sådan er det ikke længere, så kanten på kronen skal der tænkes lidt over. 

På den anden side, bliver de to modeller alligevel ikke fuldstændig ens - jeg har udelukkende ladet mig inspirere af mig selv. 

 

 

Jeg er faktisk lidt spændt på resultatet, som jeg ikke er helt sikker på endnu.

Til gengæld er jeg ret sikker på, at den nok skal sprede glæde. 

Jeg er også ret sikker på at prinsessekjoler, godt kunne være et hit et stykke tid frem... Og med det behøver jeg ikke tænke alt for meget over gaver de kommende år. Det være sig fødselsdag eller jul.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar