torsdag den 17. december 2020

Årets sidste båldag

 

Årets sidste båldag blev i den grad brugt. Der var nemlig ikke kun bål i SFO-tid, men også skoletid.





Jeg havde vundet årets sidste tematorsdag, og sammen med Clara og 3.Y savede, filede og malede vi os gennem dagen. Vi nåede også at holde pauser, lege og hygge omkring bålet. Clara og en bunke tøser nåede endda forbi den netop færdiggjorte og genåbnede Netto efter pebernødder.

Vi lavede nisser, og selvom jeg var lidt i tvivl om vi kunne få hele dagen til at gå med det, blev det bestemt en succes. Børnene gik til opgaven med masser af energi, de var gode til at hjælpe hinanden og give plads, når der skulle ventes på sav, filer eller pensler. Og selvom det kan være svært at save, går de på med krum hals, og tager gerne mod gode råd, der gør det nemmere at fordele kræfterne. 




Alle fik vistnok lavet to nisser, og flere nåede op på fire. Nogen glemte deres nisser, da dagen sluttede og de mest forfrosne så frem til at kunne komme inden døre. Jeg har samlet dem sammen og går en tur omkring klassen i morgen, ønsker god jul og får de sidste nisser tilbage til rette ejermænd.

Da skoletiden var forbi blev det tid til Klubben, til ristede skumfiduser og varm kakao over bål. Gløderne var perfekte og selv en hel del af de børn, der havde brugt hele dagen ude, var at lokke ud til hyggen ved bålet.




Normalt lukker vi Hobby, når vi har bål. I dag stod lidt for mange børn, der pludselig er kommet i tanke om julegaver, så Henrik overtog bålet, Louise holdt stand blandt maling og kreative børn, og jeg gik lidt til og fra. Begge dele. 

I morgen venter årets sidste rigtige arbejdsdag, inden en noget tidligere juleferie end forventet. Hjemme venter de få ting, der kan gøres hjemme. Nyhedsbrev for eksempel, det skal ud inden jul, lidt senere end normalt, men sådan er der så meget.




  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar