fredag den 24. juli 2020

Masker på en fredag - Uge 30


Ugen er slut, det er weekend. Det har været skønt at komme tilbage til arbejde, vi har haft dejlige dage, med gode ture, med oprydning, rengøring og klargøring til ferien er slut.

Vi fylder dagene med det vi har lyst til, i det tempo der passer bedst. Nogen dage sker der meget, andre knap så meget. Fredag hører ofte til de sidste. Sådan var det også i dag, hvor sneglene efter et par dage i sommerhus, kunne flytte tilbage til et renskuret terrarie, hvor nogen havde is med og både computerne og wii blev godt besøgt.

Mens de sidste dage har været brugt uden for i naturen, mellem dyr og mennesker, var det helt på sin plads med lidt for meget skærmtid akkompagneret af regnen udenfor.

På mandag ses vi igen. Til en ny uge, og til nye oplevelser, der endnu ikke er planlagt. Og helt sikkert også til mere afkrydsning af oprydnings- og rengøringspunkter på ferielisten.















Læse:

Jeg besluttede at læse serien færdig. Biblioteket sørgede for hurtig ekspedition, og jeg har nu stort set de resterende bøger liggende klar. Kun den foreløbig sidste del af serien, er der kø til. Jeg venter bare, og skal alligevel lige læse de tre andre først.

Tiende bog i Inger Gammelgaard Madsens serie om Roland Benito og Anne Larsen  -Falkejagt - starter temmelig hæsblæsende. Endnu har blæsten ikke rigtig lagt sig.

Terror mod busser, babyer der forsvinder, et bestialsk fund og falkonerens datter, hvis rolle stadig er lidt diffus. Med hvem og hvordan er det Roland forventes at samarbejde? Og hvor længe kan Anne holde til hele tiden at ende i orkanens øje?

Samtidig dukker Kamilla endnu en gang op, efter med mellemrum at have været fraværende fra serien. Et farligt foretagende kan gå hen og blive lidt for spændende.

På politigården sidder en vicepolitiinspektør, som gerne vil opklare det hele og samtidig få den præstige, han så inderligt søger efter.

Jeg er underholdt. 


Strikke:

Der er barnedåb på vej. Inden længe. Jeg er temmelig sikker på at de glade forældre ikke læser med her, så jeg tør godt dele.

Altså fandt jeg alt det lyserøde frem fra lageret og har slået op til en Mille Cardigan af Lene Dreyer. Jeg har strikket den før, strikker den mindste størrelse og har ladet mønstret gå igen på ryggen, som jeg ellers synes er lidt kedelig.

Det første ærme er monteret, det andet godt på vej, inden raglanindtag og de sidste kanter.

Jeg tænker det godt kan nå at ende med en lille bitte bunke.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar