mandag den 27. juli 2020

Av mit øre!


Det er mandag igen, en ny uge er i gang.

Min makker fra sidste uger er sendt på ferie, en ny makker er hjemme igen. I næste uge bliver vi endnu flere, men endnu er langt de fleste børn så ferie, og så klarer vi os fint, bare to.Børnene fra sidste uge kom igen i denne uge, et par stykker mere dukkede op, og vi tæller på knapper, om der bliver for mange i morgen, til at køre en tur efter is i den lånte minibus, eller om vi skal gå efter dem.

Endnu må vi ikke bruge den offentlige trafik, det passer mig i virkeligheden fint. Når jeg tager ind til Sille, kan jeg mærke at jeg efter i lang tid at have hoppet på bussen, nu hellere vil cykle, også selvom det regner.

Jeg har endnu ikke helt forstået hvor de kommer fra, men en håndsrækning i forhold til ture ud af huset, blev givet i første uge af ferien. En pæn bunke penge, der har givet os mulighed for at leje en bus en eller to gange hver uge og tage fælles af sted - hele SFO, store og små, børn og voksne. Om de kommer fra en fond eller kommunekassen er tømt, er der ikke rigtig nogen der ved. men skønt har det været og jeg er ret sikker på at der har været oplevelser undervejs, som vi ellers ikke normalt har mulighed for.

Med mandag er det tid til Oscar. Han er faldet og har slået øret. Det ser ømt ud, men han er sej, fortalte det gjorde ondt og var ellers ret ligeglad. Det var han nok ikke da det skete.

Brandbiler er stadig et vigtigt emne, og bogen med køretøjer, der heldigvis indeholder en brandbil blev læst et par gange.

Han bliver stærkere og stærkere, åbnede en skuffe og fandt en hårklemme, som skabte god grobund for leg.Inden han tog hjem pegede han på et billede af stof med brandbiler - jeg tænker han skal have noget med brandbiler til sin fødselsdag - og han tog hjem medbringende en tegning af en brandbil, Emilie lige nåede at lave, inden de skulle ud af døren.

Vi glæder os til næste mandag, og jeg har bestilt nok stof til både et par bukser og en bluse. Eller noget.

2 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal han have noget med brandbiler! Helt vildt sejt stof!
  Dejligt at I kan komme på tur med SFO børnene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Christunte, det skal han da, og det er skønt at kunne komme på tur i en mærkelig tid :)

   Slet