fredag den 30. december 2016

Årets sidste hverdag


For et par dage siden tog juletræet turen ud over altankanten. Vi kigger godt inden springet, og går siden ned bevæbnet med affald i mange afskygninger til deponering i affalsdsorteringssystemet. Træet samler vi op på vejen, og det endte sine dage i containeren til småt brandbart.


Grantræet


Nogen år har der været stillet en container til haveaffald op, men den kunne vi ikke finde i år.

At hælde træet udenbords fra tredie sals højde ser vi som den bedste løsning. Efter dage indenfor sidder nålene løst, og turen fra den bagerste del af stuen til altandøren er noget kortere end gennem hele lejligheden og ned ad trappen i den fælles opgang. Vi kunne have fejet i en uendeligehed, hvis vi havde valgt den vej, og rundt om os, kan vi se at vi ikke er de eneste, der vælger altanløsningen.

Feriens slutning rykker tættere og tættere på. Emilie er taget på arbejde og dagen kan for mange betegnes som årets sidste hverdag. Jeg nyder stadig timerne herhjemme, har syet lidt mere på frakken og overvejer hvordan jeg skal gribe tankerne om broderi an.

Senere har en aftale med Sille. December nåede forbi os inden vi rigtig fik set hinanden og vi har meget at samle op. Sille er ikke ferieramt, så jeg har masser af dag, inden jeg pakker mig sammen og tager til Frederiksberg. Jeg glæder mig til at komme ud, til at trække ud af hjemmetøjet og få vendt alt det, der er sket siden vi så hinanden sidst.

På biblioteket ligger et par bøger og venter på mig. Jeg kunne godt nå at hente dem i dag, men jeg tror de får lov at ligge til mandag. De kan komme med hjem, når ferien er slut og jeg har lukket Klubben op. Det samme gælder foer og mellemfoer til vintervarmen. Det er ikke købt endnu, og pludselig kan jeg mærke det mangler i ligningen mod en færdig frakke.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar