lørdag den 27. oktober 2012

Min blødhjertede hippiekæreste...


... Ordene er hans egne, om sig selv. De nåede mig i en sms, efter han tidligt i morges tog på arbejde.

Der var spænding i luften, inden han nåede ud ad døren. Han tegnede og fortalte. Om prototypen han er ved at lave dele til. Om skærme med touchfunktioner, knapper der sidder mere logisk, pænere udformning og personale, der er blevet spurgt, så nye ideer kan integreres.

Han havde travlt. Skulle nå en hel masse. Helst med det samme.

Så var det sms'en tikkede ind.

At historien om en lille fugl fulgte.

Om hvordan en mejse havde forvildet sig ind på værkstedet. Om hvordan den var faldet i badet med skærevand. (Skærevand er pænt ulækkert..) Om hvordan Anders havde indfanget, vasket og tørret. Om hvordan fuglen var viklet ind i tørrepapir og anbragt i hans handske, så hænderne igen var fri til det væsentlige - prototypeudviklingen.

Om hvordan fuglen havde opført sig totalt som en teenager. Om hvordan den hverken ville i bad eller have noget at spise. Og det selvom den både blev tilbudt æble og blomme, som var det eneste han havde.


Han sendte endda et billede som dokumentation


Endelig fulgte slutningen. Om hvordan fuglen endelig var tør og sluppet fri udenfor.

Om hvordan den mindre end ti minutter senere fløj ind igen...

...

Om hvordan Anders holdt op med at være blødsøden, og under ingen omstændigheder vil gøre den dumme fugl flere tjenester.

4 kommentarer:

 1. haha men sød det er den nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Micha, jeg synes den ser noget ynkelig ud :)

   Slet
 2. He, he, sådan et lille utaknemmeligt fjerdyr :-)

  Men dejligt med en blødhjertet hippiekæreste (selvom det lille skarn af en fugl fik gjort en ende på blødsødenheden i den sag).

  SvarSlet
  Svar
  1. Lea, det viste sig, han alligevel ikke gav op, men nu har forsøgt at lokke den udenfor med brødkrummer - men den er efter sigende stadig dum :)

   Slet