tirsdag den 18. oktober 2022

Masker på en mandag - Uge 41

 

Ugen kort:

 • Søndag gik op i røg. jeg fik vasket, men det var vist også det...
 • Jeg opdagede ved en tilfældighed at jeg siden august har været ansat en time mindre om ugen, end forventet. Det blev endnu mere mærkeligt, da det viste sig at SFO-lederen var helt uden viden, og har taget på sig at undersøge hvad der er ret og vrang. Jeg venter i spænding.
 • Vi lavede mini-æblefestival ved bålet og havde størstedelen af alle børnene fra SFO på besøg. Det var superhyggeligt. 
 • Vi har fået en bunke lækkert træ foræret til Håndværk og Design. Der står børster på programmet, og jeg glæder mig. 
 • Vi flyttede ugens personalemøde til Tek-X og legede med 3Dprint og lasercutting. Det var lærerigt og vi kom hjem med nye ideer, som vi slet ikke er færdige med at tale om. 
 • Sæsonens sidste aften med bolsjer er overstået. Til trods for flere børn end vi plejer og rigtig mange af dem. der ikke har prøvet før, havde vi en fantastisk aften med børn der var på, var effektive og vi endte med god tid. 
 • Jeg har bestilt hundrede kilo ler. 
 • Lørdag blev en spontan tur til Zoo sammen med Sille og Rose.   
 

Læse:

Med de sidste sider i den sidste bog om Rebekka Martinsson, kan jeg mærke jeg trækker tiden og ikke får læst så meget hver dag.

Bogen er slut, alting er opklaret, i virkeligheden er det bare de sidste knuder der skal bindes. 

Men det er lidt hyggeligt at læse.

Det har været et godt bekendtskab og jeg er spændt på hvor Åsa Larssons forfatterskab nu skal  hen. 


Strikke:

Dengang vi var i Aalborg i sommers, købte vi garn til en trøje til Anders. Blødt garn, der skal blive til en trøje i pulloverstil, der passer over en skjorte og med masser af snoninger.

Jeg har fundet i snoning i The Knitted Cable Sourcebook. Jeg har strikket en prøve. Jeg har regnet og beregnet. Jeg har strikket ribbet og skiftet til den grønne, som hele trøjen skal strikkes af. 

Det ser godt ud. Og nu bliver den nok pakket væk for en tid. 

Jeg har nemlig stadig gang i projekt-slå-det-hele-op. Det er altså lettere sagt end gjort. Men der er ingen tvivl om at for at blive ved at slå op, må noget også ligge stille. 

 

 2 kommentarer:

 1. Du kan godt glæde dig til mere Åsa Larsson. Jeg har læst en 3-4 stykker, og de er ret spændende. Også lidt over samme skabelon, men hun formår at holde interessen fanget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny det lyder godt. Jeg venter lidt, for jeg fik en pludselig lyst til at genlæse Harry Potter :)

   Slet