lørdag den 24. oktober 2020

Utilia den gule ugle

 Lørdag var tiltrængt. 

Jeg har lavet så godt som ingenting, og så alligevel nået en hel del. En hel del strik, en hel del spinning, en hel del klip af ansigtsmasker til fremtidig brug og en hel del sofatid.

Alt det, der ikke har været tid til i løbet af en uge med mange skønne arbejdstimer.

 

 

Sidste søndag tog Josefine hjem, medbringende den gule ugle, jeg havde lovet at hækle. Den var ikke færdig da hun kom, men det blev den med hun var her, og det var faktisk rigtig hyggeligt. 

At hun kunne se fremskridtet, at hun heppede og sagde nåh, og ihh og åhh undervejs, gør det bare så meget mere befordrende at arbejde videre.

 

 

Uglen er en niece der skal døbes lige om lidt. Der er løbe bulletiner ind om usikkerhed i forhold til festivitasen, men mon ikke der findes en løsning, og mon ikke hun får afleveret dyret inden alt for længe.Design: Aloysius the african flower owlet af Heidi Bears.

 

Garn: Gul økotex bomuld fra Garnudsalg i farverne: Olines Cotton 185, 178, 190 og 176 sat sammen med en smule hvid, grå og sort fra gemmerne.

Der gik 190 gram garn til hele fuglen, mindst af den sorte og mest af den yderst gule, der sammen med farven på blomsterne krævede to nøgler garn. 

Dyret er stoppet med fyld fra en IKEA pude.

 

Hæklenål: 2½ mm.Størrelse: Fyldt og færdig vejer uglen 447 gram, den er 33 centimeter høj og 20 centimeter bred (over skuldrene. Fra siden måler den 16 centimeter (inklusive næb)


 

Bemærkninger: Bortset fra øjnene, som ikke har fået knapper i midten (den er til et lille barn), fulgte jeg opskriften til punkt og prikke. 

Måske samlede jeg vingerne over skuldrene en lille smule anderledes end beskrevet. Men de endte ens ud.

 

Har du lyst til at se flere billeder af uglen, kan den ses på Ravelry.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar