onsdag den 15. august 2018

Onsdagsmasker


Et nyt år betyder nye udfordringer. Dette er ingen undtagelse.

Ikke alene er nye tiltag på vej. Tiltag der betyder stort i undervisningen, som umiddelbart er spændende, men som også kan komme til at underminere det vigtige. Der er mange ting, der skal hænge sammen, og det meste er spændende.

Vi har besluttet at være positive, optimister og tro på det gode. Og evaluere undervejs.

Det optimistiske er der også god brug for på andre og alligevel sammenhængende områder. Når nye kommer til og gamle forsvinder skal meget læres, og det basale viser sig at være svært. Svært fordi tyve år gamle gennemprøvede rygmarvsbaserede systemer ikke nødvendigvis betyder, at andre kan gennemskue.

Der er mange, der forsøger at gennemskue. Og indtil det lykkes, kører vi på rutinen, bruger vores sunde fornuft, og ved at der kommer en dag, hvor der rent faktisk kommer helt styr på alting.

Oveni var de første lektioner i en ny klasse fantastiske. En klasse hvor jeg kender alle, og alle har glædet sig til jeg kom.

Jeg er sikker på det bliver et skønt år.













Læse:

Alfabethuset har taget en drejning, har hoppet i tiden, og givet helt nye vinkler.

Mens gamle venner og fjender dukker op, er fortidens gåder måske på vej til at blive løst.

Der er stadig et godt stykke til enden, der kan stadig dukke nye spændende fortællinger op.

Jeg er stadig godt underholdt.



Strikke:

Jeg afslutter projekter. Forsøger ikke at starte nye, og har besluttet at ponchoen til Victoria skal være færdig, inden jeg må slå op til endnu en omgang skyggestrik.

Jeg synes jeg strikkede hals i en uendelighed. Rullekrave rundt og rundt og rundt. Nu er jeg videre. Mangler blot den endelige kant med uendelige omgange.

Jeg tror snart den er færdig.

Og håber den passer.





2 kommentarer:

  1. Virkelig flot mønster på den poncho! Jeg kender godt følelsen med rullekraver i rib. De er fuldstændigt håbløst uendelige, hvilket er meget sært, fordi der jo er færre masker end på en ribkant forneden!
    De der Jussi Adler-Olsen bøger ved jeg virkelig ikke om jeg tør læse. Har engang læst starten af "Fasandræberne" og syntes den var ualmindeligt klam! På den anden side - har læst så mange andre krimier. Desuden har jeg muligvis lovet min niece at hun skal med i næste strikkebio, og jeg er temmelig bekymret for at det lige præcis er Journal 64......

    SvarSlet
    Svar
    1. Christunte, jeg så faktisk godt at næste strikkebio er Fasandræberne, og glemte det igen. Den vil jeg rigtig gerne se :)
      Og ja, de der Jussi Alder-Olsen bøger er lidt klamme. Den her ikke så meget...

      Slet