lørdag den 18. august 2018

Færdige Triceratops


Amalie har termin i dag, det er babyen pænt ligeglad med. Så vi venter spændt videre og glæder os til at blive farforældre en anden dag.





Til gengæld er dinoerne færdige. Og klar. Til ankomsten.

Lille Oscar skal ikke have to dinoer, bare den ene. Amalie får lov at vælge og så gemmer jeg den anden til min søster har fødselsdag. Hun ønsker sig en hæklet Pokemon, helst en ingen andre har. Jeg tænker denne her hedder en Triceratops - eller måske en forkortelse, men har endnu ikke gennemtænkt hvilke angreb og hemmelige kræfter den besidder.





Jeg forestiller mig at Anders kan hjælpe. Og ellers tager jeg gerne mod gode ideer. Jeg ved ærlig talt ikke ret meget om Pokemons.

Lige nu har vi gang i noget med et tailsmash og så må kraven kunne bruges som ekko til at forstærke lyde, til vibrationer der kan slå modstanderen omkuld...

Vi er som sagt ikke færdige med at tænke.










Design: Plod the African Flower Triceratops af Heidi Bear.


Garn: Oline fra Garnudsalg - Økotex certificeret bomuldsgarn. Som sædvanligt der de stoppet med fiberfyld fra en IKEApude.

Der går omkring 150 gram garn fordelt på fire farver til en dino. Til den ene måtte jeg tage hul på nøgle nummer to til blomsterfarven, den anden kunne nøjes med et nøgle. Resten af farverne bruger under 50 gram.


Hæklenål: 2½ mm.


Størrelse: De er begge 43 cm lange, 24 cm høje og 18 cm brede, men den samlede vægt efter fyld er ikke helt ens. Den ene vejer 478 gram, mens den anden vejer 482 gram.

Men sådan er der så meget





Bemærkninger: Jeg havde glemt, at jeg synes det virker mærkeligt først at sætte halespidsen på efter stopning. Jeg synes det gør det mere besværligt at fylde spidsen. Jeg håber jeg husker det, hvis der bliver en næste gang.

Jeg valgte kun at give dem et horn. Rigtige Triceratops har tre horn, men jeg synes det ser bedre ud med det ene, og tænker at de ikke er fuldvoksne - hornene vokser nok ud med tiden...





Endelig hæklede jeg øjnene og syede dem på. Det gør jeg altid med dyr til babyer. Det må min søster så leve med. Øjet er 12 stangmasker i en magisk ring.


Har du lyst til at se flere billeder af dinoerne, kan den turkise ses lige her og den blå lige her på Ravery.





2 kommentarer:

  1. Hvor er det en spændende dag, håber lille Oscar snart får lyst til at hilse på sin søde hæklede legekammerat.

    SvarSlet