mandag den 27. august 2018

Lillebitte


Selvom Emilie gennem de sidste tre-fire år har haft sin gang i flere vuggestuer, har hun aldrig set, endsige holdt et nyfødt barn.Hvor er han lille, sagde hun flere gange. Men med tanke på at børn efterhånden sjældent kommer i vuggestue før ved etårsalderen, er det måske ikke så mærkeligt at hun aldrig har mødt børn i nyfødt størrelse.

Det tog ikke lang tid, før hun faldt ind i rollen som faster, ikke ville af med ham igen, og glad og gerne tog udfordringen op, da han blev sulten. Modermælken er endnu ikke løbet til, det kan blive en udfordring, som de unge forældre er villige til at tage, men indtil da lever han fint af erstatning på flaske.

En arm var i vejen, og ikke om babyen ville noget andet, så selvom barnefaderen hjalp alt hvad han kunne, endte spisningen med en hånd på toppen af flasken.

Og sådan kunne jeg tage billeder af en baby flankeret af far og faster, bror og søster, børn og barnebarn.

Det er længe siden jeg har taget fælles billeder af dem.

10 kommentarer:

 1. Sikke en rigdom at kunne samles om en lille ny i familien. Dejlige billeder af faster og nevø og af storebror/far som giver en hjælpende hånd

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, det var sådan et skønt øjeblik :)

   Slet
 2. Dejlige billeder af søskende der samles om familiens nye vidunder.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med titlen som farmor! Skønne billeder :)

  SvarSlet
 4. Det er sjovt så hurtig alle falder ind i deres nye roller og man undres over så megen kærlighed man kan rumme og give.

  SvarSlet
  Svar
  1. Trine, og det er vildt så hurtigt, man som forældre glemmer tiden inden :)

   Slet
 5. Den slags øjeblikke kan man bare ikke få for mange af! Det varmer langt ind i hjertet, selv på mig, som ikke engang hører med til familien :-)

  SvarSlet