tirsdag den 26. december 2017

En skøn jul og møde med Toto


Det har været en skøn jul, der heldigvis ikke er færdig endnu. Vi fortsætter til hen ad eftermiddagen i morgen, før turen går mod tog, hjemtur og arbejde for de udvalgte.

Julen har også været et møde med Toto, Lærkes lille puddel. Han er ikke så stor, tror det selv og meget god til at lege med bold. Det ville bare være nemmere hvis han afleverede bolden lidt tættere på - men så må man vente tålmodigt, til han bringer den nærmere.

Han er sød. Faktisk ret sød, men jeg mærkede ikke helt så varme følelser som den lille Abby fremkaldte kun et par dage før.

Julen har været som vi bedst kan lide. Helt uden de store falbelader, men ned i gear, god mad og masser af tid. Tid er der mere af, når vi kommer hjem, Klubben har lukket og Anders ikke måtte komme på arbejde - her var det også noget med at produktionen lukkede ned. Kun Emilie kan ikke sige sig fri for timer hjemmefra bag disken i thebutikken.Lige så skønt som det er at være sammen med yndlingsfamilien, lige så skønt skal det blive at komme hjem til dage uden planer, ud over dem vi selv finder på. Også selvom jeg nyder nuet og sommerhuset ved Kattegat.

Og for at blive ved det skønne ved sommerhus og jul med plads til alle, er planerne allerede lagt for næste år i et større sommerhus, længere mod nord, og langs den anden side af Jylland ved Vesterhavet.

Det er jo kun at glæde sig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar