fredag den 20. december 2013

Jeg tror der mangler en uge


December har været mærkelig i år. Dagene er fløjet forbi. Hverdagen har indhentet. Julepynten er en saga blot, julestemningen har stadig til gode at indfinde sig og i eftermiddag kan jeg pakke sammen, ønske god jul og holde ferie.

Meget mærkeligt!


December 2013


Jeg er slet ikke klar. Jeg har en følelse af, at der mangler mindst en uge. Tankerne om julegaver har hængt og blafret et eller andet sted langt væk og selvom jeg ikke på nogen måde har følt mig presset, føler jeg mig bagud.

Eller jeg følte mig bagud. For på magisk vis kom der pludselig orden i alting i aftes.

Pladsbilletterne til julerejserne er i hus. I går formiddags viste et hurtigt tjek at vi nok skulle regne med at stå op hele vejen. Og sådan kan det gå, når man som jeg har været så langt bagud, at billetter ikke har ligget forrest i køen. I aftes var der pludselig masser af plads. På næsten alle afgange. Det er skønt. Hvordan det er sket skal jeg ikke kunne sige, men måske DSB har fundet en flok ekstra vogne at sætte bagpå de i forvejen fyldte tog..

De sidste gaver var pludselig klar i går. De sidste indkøb ordnet. Der mangler lige en endehæftning og en masse indpakning, men det er til at overse.

Daniel henter sin portion i aften og morgen er der overdragelse til min søster.


December 2013


Jeg er ved at være klar.

Og for julestemningens skyld, skulle jeg måske lige gå en tur i kælderen og finde den strikkede juledekoration, jeg plejer at rende rundt med i håret hele december, når jeg er på arbejde.

Hvis ikke sidste dag inden jul. Hvornår så.

4 kommentarer:

 1. God jul og tak for julebogen sidste år.

  Her er julestemningen også kun langsomt på vej i år. Det skyldes vist det milde vejr, for jeg har ellers haft gran, adventskranse og juledekorationer i hænderne siden november.

  hilsen Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Margit, jeg tror du har ret. Og så tror jeg personligt at det har betydet noget, at jeg bevidst har valgt julepynten fra i år. Det skulle prøves, for Anders gider egentlig ikke jul, og når vi ikke skal holde i år, synes jeg det var tiden.
   Jeg er ikke helt sikker på, at jeg en anden gang har lyst til helt at undvære. Jeg tænker at bare en lille smule gør en forskel :)

   Slet
 2. Det kan da ikke går hurtigt nok med at finde din strikkede juledekoration frem. Den er bare fantastisk og må bestemt bringe juleglæden frem over alt hvor du viser dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt den Evi, og det var superhyggeligt :)

   Slet