fredag den 24. juni 2011

Midsommeraften


Indtil skolernes sommerferie blev flyttet en uge har ungerne ikke været hjemme til bål og midsommer. Sidste år var første år, mens den mandlige del af husholdningen er tydeligt ligeglad med bål og hekse, ville Emilie gerne se bål. Sidste år blev det en hurtig tur forbi rådhusplænen og det store bål.


Sankt Hans aften 2011


Jeg synes det var hyggeligt og havde en plan om at gentage, blot medbringende mad og tæpper og en lidt tidligere afgang. Emilie gad ikke bålet i Rødovre, med mulighed for at møde alle mulige kandte ansigter, så hun lavede på egen hånd planer, og jeg fulgte med.

Men mormor som udgangspunkt, inviterede Tøsebarnet simpelthen både hende og jeg med mormor og Annelise til bål. Vi endte i Højskoleforeningens smukke have i Vanløse, og fik både bål, sang og båltale af Sten Gade. Superhyggeligt var det, og mens langt de fleste af deltagerne valgte at gå indenfor i den indledende fase og synge sange fra højskolesangbogen, satte vi os udenfor, lyttede og hyggede.

Vi nåede også en tur eller to rundt i haven, Emilie lavede strækøvelser på plænen og solen skinnede med kun ganske få dryp ind imellem.

En dejlig, hyggelig aften.


Sankt Hans aften 2011

2 kommentarer:

  1. Sikke et flot bål!! Lyder som en fin aften. knus

    SvarSlet
  2. Det var en dejlig aften, Lavendel :)

    SvarSlet