mandag den 27. juni 2011

Held eller uheld


Jeg har nydt fridagen. Jeg har været helt alene hjemme. Det føles næsten som ferie. Anders er på arbejde, Emilie er hos mormor, der ferierer på Falster og Daniel tog med en kammerat i sommerhus allerede i går. Det har været skønt, og i morgen er der endnu en dag af samme slags.


klemmer


Jeg troede jeg skulle nå mere, og jeg tror formentlig det samme i morgen. Men det gør ikke noget. Jeg når det jeg når, og resten når jeg en anden gang.

Jeg nåede dog en enkelt vask og tørresnore udenfor. Der er næsten ikke noget bedre end tøj tørret udendørs. En enkelt plet var der dog på det nu tørre tøj – en enkelt fugleklat!

I betragtning af hvor mange år jeg har vasket, og hvor meget jeg har haft til tørre udendørs er det ret heldigt at mit vasketøj aldrig før har været angrebet oppefra, med så synlige spor til følge.

Samtidig betyder det held at blive ramt. Jeg synes nu alligevel det er uheldigt, men heldigt det aldrig før er sket… og de uheldige gamasher, kan heldigvis vaskes igen næste gang jeg sætter en maskinfuld over. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar