mandag den 13. juni 2011

Luksus og værktøj


Jeg fik lækkert garn og nyt værktøj. Masser af hæklenåle for at være præcis. En del af dem dubletter, så de er stadig forseglet og klar til en ombytning til de rigtige størrelser og flere strikkepindespidser og wire.


lækkert værktøj


Henriette havde fundet fine klemmer, der er gode når fletteriet er i gang. Nogle sjove nogle af slagsen og allerede indlemmet i samlingen af klemmer.

Og så var der garn. Lækker Cascade 220 i en flot råhvid. Jeg har strikket af cascade før, og jeg ved det er lækkert. Slet ikke nogen dårlig ting at have på lager, og noget jeg kan gå og glæde mig til at sætte pindene i.

Så var der Soysilk – Pure i farver der råber på sjov og ballade. Et lækkert blødt garn, jeg ikke aner hvordan opfører sig når det bliver strikket, men det virker rigtig lækkert og jeg kan lige se en fin sommerbluse eller top for mig. Måske jeg skulle på opdagelse efter den rigtige opskrift. Jeg kan læse mig til at soyasilke er restproduktet fra soyabønner i tofuproduktionen. Det lyder spændende og det føles dejligt.

Endelig havde Bettina helt uden at fortælle noget slæbt Handmaiden Sea Silk med hjem fra New York. Er det bare lige lækkert. Uhm, Jeg kunne sidde og ae det dagen lang og slet ikke blive træt af det. Ren luksus, der skal findes det helt rigtige projekt til.

Det er altså lækre gaver.


garn i luksusklassen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar