mandag den 6. juni 2011

Mandag morgen


Mandag starter skønt med sol og fuglekvidren. Jeg starter langsomt med strik på altanen, et dejligt bad og hængen ud selvom der egentlig er tusind ting jeg burde.


mandag morgen


Jeg burde vaske en maskinfuld eller to. Jeg burde lægge det allerede vaskede sammen. Og stryge det der er klart. Jeg burde rydde og ordne og måske skrubbe lidt. Jeg burde skrive lister og købe ind. Bage en kage og sørge for drikkevarer.

Men jeg har mere lyst til at sidde på altanen og nyde varmen og solen og fuglekvideren. Og samtidig bilde mig selv ind, at der er lang tid til lørdag, hvor jeg vistnok er kommet til at invitere omkrig femogtyve venner, familiemedlemmer og kolleger til fødselsdag, boller og kage.

Hvis nu vaskemaskinen passer sig selv, kunne jeg godt sætte en enkelt vask over.. og så strikke lidt.

6 kommentarer:

 1. Din morgen minder temmelig meget om min, bortset fra det med altanen. Jeg burde også en hele masse, men ender nok med at sætte mig over i haven, og nyde tilværelsen indtil skybrud og torden spiller op til dans.

  Og SÅ kan vi lave alt det vi burde!

  SvarSlet
 2. Jeg tror du kan beskrives meget kort og med et enkelt ord: Livsnyder!!
  :O)
  Hav en dejlig dag, ønskes du af en der er Møg-misundelig!! :O)

  SvarSlet
 3. Du har ret Sifka, men dmi melder ikke om regn i Rødovre.. :)

  Lotteriet, jeg tror du har ret :)

  SvarSlet
 4. Sådan nogle dage har vi brug for - bare at sidde i stille væren! Jeg blev til gengæld grebet af trang til hovedrengøring, så den fik ikke for lidt :-)

  SvarSlet
 5. Det handler om, at gribe de øjeblikke hvor livet er rigtig godt! Jeg tror det var en god prioritering du lavede idag og lørdag er jo langt væk:)

  SvarSlet
 6. Bestemt Madame, men jeg er alligevel en smule misundelig over at du fik det gjort :)

  Olines, det tror jeg også.. selvom den der lørdag hurtigt kan komme, før man aner :)

  SvarSlet