torsdag den 2. juni 2011

En dag af de dejlige


Lidt senere end beregnet trillede jeg afsted mod stationen, Frederikssund og Bettina. Henriette og Karina var allerede ankommet, da jeg endelig nåede frem, og så gik dagen ellers med snak, strik og taskefoldningsteknikker – Karina har opfundet noget nyt.

Bettinas meget kompetente mand, sørgede for forplejningen. Endda mere end en gang, og gik nogen sultne fra bordet, havde vi vist kun os selv at takke for det.

Sådan en dag i dejligt selskab går ufattelig hurtigt og inden jeg fik set mig om, var der gået mange flere timer, end jeg lige troede. Cyklen blev pakket på ny, sammen med espressomaskinen Bettina og Husbond ikke mente at kunne bruge og glæden var stor, da jeg hjemme kunne overdrage den til den altid kaffehungrede kæreste.

Længe inden jeg nåede hjem, sad jeg på Frederikssund Station, strikkede og ventede på toget, da den ene pind knækkede. Jeg sværger, jeg satte mig ikke på den. Jeg hev i den, da jeg skulle flytte maskerne, men jeg synes ikke jeg var voldsom. Hulk! tænkte jeg bare, og håber en afheven pind kan godtages under garantien.


knæk

4 kommentarer:

 1. Den skal bare have en gang stærk lim. Det sker også for mig ind imellem. Det er straks værre, når det er wiren, der glider ud af metallet, men selv det kan lim klare. (Siger hende, der har smidt kvitteringen væk - og hvis butik derfor ikke kan/vil hjælpe...)

  Og så tusind tak for hyggeligt selskab. Så er der ladet ny strøm op på batterierne igen ;)

  KH Karina

  SvarSlet
 2. Karina, jeg tror nu lige jeg finder en kvittering og forsøger i butikken først.

  Selvtak, det var hyggeligt :)

  SvarSlet
 3. Bare kom ned med den i butikken, så bliver den sendt retur til firmaet. De ombytter uden problemer.. ;)


  TAAAK for en dejlig dag. Det var så skønt altså.

  Knus
  Henriette :-)))

  SvarSlet
 4. Tak i lige måde Henriette.
  Jeg tog ind til butikken og de byttede med et smil :)

  SvarSlet