fredag den 10. juni 2011

Indisk og Søndermarken


Vejret var skønt, da jeg kørte hjemad ved lukketid. Emilie opgav at cykle og fulgtes i stedet med veninden, der pludselig stod uden ventil. Piftede cykler har vist altid hørt skolestativer til, men at ventilerne er helt væk, hører ikke med til mine erindringer.


Tårnvej


Udsigten mod Rapunzeltårnet var helt i top, mens jeg ventede ved rødt lys og endeligt hjemme gik bageriet i gang, inden jeg igen hastede ud af døren.

En lille smule forsinket ramte jeg den indiske på Sdr Fasanvej. Mine kolleger sad alle glade efter bowlingdysten og maden var fortræffelig. Da regningen var forsvarligt fordelt og det indkomne en smule i overkanten, fortsatte vi mod Søndermarken og en enkelt solplet, der hurtigt forsvandt.


Søndermarken


Da det slutteligt blev en kende for koldt, pakkede vi os sammen, hvorpå cyklen og jeg kunne nyde turen ned ad bakken, uden først at skulle op. Hjemme ventede indpkaning af de otteogfyrre cupcakes, der var kølet helt af og skal pyntes engang i morgen inden gæsterne ankommer.

Jeg er frygtelig bange for om der er kage nok…

2 kommentarer:

  1. Søndermarken, kun e`t ord og straks fyldes jeg af dejlige erindringer, for jeg voksede op på Vesterbro og Søndermarken var et dejligt udflugssted og legested, især når jeg og mine søstre alene begav os afsted mod Zoo med det dyrebare årskort i lommen. Det kostede dengang 7 kr. Det lyder ikke af meget i dag, men når jeg så siger at vores husleje var 89 kr/mdr. så kan man bedre sammenligne.

    SvarSlet
  2. Evi det er vildt som inflationen har sat sit spor. Søndermarken er et dejligt sted, jeg kommer der tit i sommerhalvåret sammen med Bedsteveninden, der bor et stykke nede ad Vesterbrogade :)

    SvarSlet