mandag den 13. juni 2011

De sidste pinde


Jeg har nået kanten, og føler tænder trukket ud. Jeg ved ikke helt hvorfor. Jeg kan godt lide at strikke, men alligevel finder jeg mig i en situation hvor jeg ikke formår at strikke mere end højest een pind - ofte kun en halv - før jeg simpelthen er nødt til at holde en pause, inden jeg igen kan gribe pindene.

Jeg synes ellers tit, det kan animere kun at mangle få pinde i det samlede værk. Bare ikke denne gang. Der er under otte pinde til den endelige afslutning, og alligevel tager det afsindig lang tid.

Meget mærkeligt!


de sidste pinde


de sidste pinde

4 kommentarer:

 1. Jamen det er jo fuldt forståeligt med alle de f... Nupps. Du strikker jo mindst 4 pinde, for hver gang du strikker én...
  Jeg brugte lige så lang tid på at strikke den afsluttende kant, som jeg havde brugt på resten af sjalet - dengang jeg strikkede med f... Nupps. Det går heldigvis betydeligt hurtigere, hvis man strikker perler på, sådan som jeg har gjort de sidste par gange. Hæ-hæ... Lyder lidt vildt med "de sidste par gange" ;)
  Nu er det til gengæld Aeolian Shawl, jeg har kastet mig over. Nyt grund-mønster - helt uden onde 3 into 9-masketyper. Dejligt!

  Klø på! Du er der snart.

  KH Karina

  SvarSlet
 2. Karina, jeg klør alt hvad jeg kan :)
  Aeolian Shawl er også et af dem, jeg har haft kig på... og jeg er sikker på at uanset hvad der kan komme af mærkelige maskekonstellationer, kan det kun være bedre end de ni-i-tre :D

  SvarSlet
 3. Kære Pernille. For lige at slå fast, så var det en fantastisk glad oplevelse at fejre dig:-) Har du lyst til mere af garnet så sig bare til, vi har stadigt mere på lager. Hvis en farve skal byttes er det også muligt :)
  Jeg drømmer stadigt om cupcakes og chokoladekage hihi.

  Glæder mig til at se sjalet helt færdigt. Tror ikke jeg har tålmod til det selv;)

  Mange knus og dejlig mandag
  Henriette :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak Henriette. Jeg tror ikke der skal byttes, det er nemlig rigtig fine farver sammen, selvom jeg sikkert aldrig selv ville have valgt dem.. og det er også nogen gange godt :)

  SvarSlet