torsdag den 2. juli 2009

Det hjælper sikkert ikke


Jeg har lige skrevet en klage – til PostDanmark.

Anders’ eksamensbevis lå og ventede, da jeg kom hjem og tømte postkassen på vej op. Sammen med eksamensbeviset lå 2 tynde aviser og et andet brev – altså skulle der nok være plads til det hele.

Alligevel er det lykkedes postbudet at proppe brevet ind, så både kuvert og indhold er ganske krøllet.

Sådan noget irriterer mig. Personlige papirer sóm eksamensbeviser og ligende skal ikke være krøllede. Anders siger, han er ligeglad, men han synes det var helt i orden at klage!

Som sagt så gjort – selvom det næppe hjælper….

3 kommentarer:

  1. Det problem har jeg også haft engang. Alt blev mast på tværs ind igennem brevsprækken, og til sidst sendte jeg en klagemail til posten. Efterfølgende fik vi ikke mere krøllet post.

    SvarSlet
  2. Jeg håber videre Sifka :)

    SvarSlet
  3. postbude er forskellige - ligesom modtagerne og deres postkasser. det er ærgerligt med krøllet post - når det kunne have været undgået. ring til callcentret 80207030 - bed om at snakke med pågældende postbud. Postbudet kan måske kaste lys over årsagerne, men hvis samtalen ikke forløber kultiveret, er det nok bedre at skrive en klagemail. Vi er stressede, underbetalte og hårdt pressede i tid, men skal selvfølgelig levere ordentligt arbejde. Venlig hilsen

    SvarSlet